Eve Online > NoobGarten
Osprey... i co dalej?
Goomich:
--- Cytat: qlko w Sierpnia 24, 2007, 21:26:18 ---W lerningu zrobiłem tylko skill do percepcji na 3lvl (żeby ospreya szybciej zrobić)
Implanty żadne
atrybuty:
Intelligance 12
Perception 12
Charisma 3
Willpower 7
Memory 14
--- Koniec cytatu ---
Wysoka pamięć i inteligencja zapewnią ci szybkie skillowania wszystkiego w działach Industry, Science oraz skille poboczne, jak inzynieria, czy nawigacja. Za to percepcja i willower są trochę niskie. Nie ma tragedii, ale optymalnie jest: wysoko PERC i INT, trochę mniej MEM i WILL. Percepcja i Willpower są ważne do skillowania statków i broni i są ważne nawet dla hardkorowego górnika. Bo pewnego razu będziesz chciał sprobwać trochę pew pew.
--- Cytat: qlko w Sierpnia 24, 2007, 21:26:18 ---Co do odpowiedzi "zobacz co ci sie najbardziej opłaca" :
Cennik sobie robię co jakiś czas żeby za dużo nie stracić na miningu. Chodziło mi raczej czy powinienem kopać w low sec systemach (tzn czy mogę się cruzerem porwać w te klimaty) czy spokojnie tłuc np veldospar :)
--- Koniec cytatu ---
Low sec jest w tej chwili zupełnie nieopłacalny. Wojna w 0.0 powoduje olbrzymie ciśnienie na lowenty za które płacą zydem i megacytem. Zaś z lowseca wyciągniesz jakieś śmiesne ilości zyda.
Goomich:
--- Cytat: Ireul Taar w Sierpnia 24, 2007, 22:25:42 ---a kiedy lowsec byl oplacalny?
--- Koniec cytatu ---
Kiedy potrzebowałeś nocxa/iso
Nawigacja
Idź do wersji pełnej