Eve Online > NoobGarten
postawa defensywna Górnika
Alibaba:
No tu masz racje, faktycznie byly to systemy graniczne, z tym ze raczej z 0.0 graniczyly:)
Vulor, tak obiektywnie: Poradzil bys swojemu najlepszemu kumplowi wziac barke i samemu w glebokim lowsec kopac?
vulor:
Nikomu bym nie poradził wziąć barkę i kopać, bez względu, czy było by to 0.0, 1.0 czy czy cokolwiek pomiędzy.
Goomich:
--- Cytat: Alibaba w Sierpnia 09, 2007, 12:10:56 ---Vulor, tak obiektywnie: Poradzil bys swojemu najlepszemu kumplowi wziac barke i samemu w glebokim lowsec kopac?
--- Koniec cytatu ---
Co to jest głęboki lowsec? :P
Alibaba:
Przypuszczam ze takie pod 0.0, biorac pod uwage ze low sec na ogol nie jest szerszy niz 5-6j :P
Dobra, przekonaliscie mnie. Low sec jest bezpieczny a ja wlasnie lece szukac tych swietnych samotnych systemow. Dziekuje. EOT dla mnie.
Kalressin:
2 miechy temu postanowilem stracic myrmiego w przyplywie znudzenia i latalem po lo sec przez bite 4 h gdzies na poludnie od sinq liason. Spotkalem jedynie jednego pirata przyklejonego na stale do docking range i jednego minera w navitasie :P Oczywiscie ludzi w shutlach i stabowanych indykach pomijam.
Nie znaczy to ze lo sece sa spokojne tylko ze zdarza sie ze sa spokojne.
Jesli poleci sie gdziec gdzie nie ma agentow lvl4 ( i 5 teraz ) i ugada z jakimis miejscowymi ( w eve sympatyczni ludzie tez graja ) to da sie spokojnie pokopac/ poratowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej