Eve Online > NoobGarten

Kupowanie TC w SHATTERED CRYSTAL

(1/2) > >>

Canyon:
Witam
Mam pytanie dotyczące kupowania time code w SHATTERED CRYSTAL (link na głównej stronie Centrala Eve Polska)

Czy tam się trzeba zarejestrować, żeby kupić kod, czy po prostu dodajemy od razu do
"koszyka" i potem wybieramy rodzaj płatności (w moim wypadku VISA) i potem przekierowuje nas do paypal???

w jaki sposób otrzymam potem kod?

dzięki za odp.

pozdrawiam

Gork:
Jeśli chodzi o Shattered Crystal to tak, najpierw musisz założyć account.  Dodatkowo w tym akurat sklepie zrobili takie udziwnienie w postaci potwierdzenia danych telefonicznie (jednorazowo na początku).

Czornomorec:
Ja jeszcze moge ci dopowiedzieć żebyś sie przygotował na dziwaczne pytania  jak juz sie dodzwonią (do mnie udało im sie za 2 razem, a za tym co sie nie dodzwonili poprostu skasowali moje zamówienie). Najpierw po potwierdzeniu samego faktu zamawiania gość zapytał sie mnie jaki jest numer autostrady, która prowadzi do mojego miasta - jak odpowiedziałem, że żadnej nie ma zapanowała chwila ciszy  :o  ale po chwili gość sie otrząsnął i zapytał o najbliższą szkołę, potem o kościół i tyle. Tak ze jak nie masz ochoty na tego typu pogadanke pop angielsku to bierz z www.evetimecode.com

pticu:
LOL, mi tez dzwonili z evetimecode jak zamowilem, chcieli koniecznie gadac z zona, bo na nia jest konto paypal i jest to jakby weryfikacja adresu zamieszkania, pytania owszem i durne, ulica, najblizsze miasto, ale tak szybko gadal ze nie zdazylismy zalapac o co mu chodzi i wq sie i kupilem kody na battleclinic :)

Alnus Incana:

--- Cytat: Czornomorec w Sierpnia 17, 2007, 17:07:46 ---Najpierw po potwierdzeniu samego faktu zamawiania gość zapytał sie mnie jaki jest numer autostrady, która prowadzi do mojego miasta - jak odpowiedziałem, że żadnej nie ma zapanowała chwila ciszy  :o  ale po chwili gość sie otrząsnął i zapytał o najbliższą szkołę, potem o kościół i tyle.
--- Koniec cytatu ---

Miałem to samo  ;D Najpierw spytał o autostradę, a na odpowiedź "I doubt if there is any" spytał o najbliższą dużą ulicę. Potem już tylko o najbliższe lotnisko i tyle mu wystarczyło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej