Eve Online > Przedpokój
REAL EVE
vulor:
Kiedyś znalazłem świetna grę. Wciągnęła mnie do tego stopnia, że miałem podobne objawy. Nawet po nocach mi się śniła. Wstawałem w środku nocy i sprawdzałem, czy mam ustawionego skilla.
Gra sie nazywała: EVE-Online Exodus: Cold War
Niestety tej gry już nie ma.
Krótko (2-3 m-ce) po tym jak zacząłem grac zmieniła sie w EVE-Online Exodus: Red Moon Rising i choć jeszcze wtedy tego nie wiedziałem, od tego momentu gra zaczęła się psuć.
Teraz gram w EVE-Online Revelations, ale ta gra nie umywa się do tej, w którą grałem 1,5 roku temu.
CCP sie stara, żeby EVE za bardzo nie uzależniała. Z czasem tobie też "uzależnienie" przejdzie.
Ellaine:
Mi sie tam zmiany podobaja. Jako noobek bawilem sie lepiej bo mialem wizje podboju galaktyki a teraz wiem, ze gram za malo a co gorsza jestem za leniwy na szukanie po galaktyce lub po tabelkach super biznesow ktore dadza mi mnostwo bilionow w minute gry, w efekcie czego robie slabe biznesy i to w malej ilosci.
Za to uzaleznienie objawia mi sie siedzeniem na forum, ale z tym walcze i staram sie malo postowac ;)
Voulture:
Gówno prawda ;P
Sotharr:
Dla mnie EvE jest jak demokracja. Ogólnie kiepska, ale jak dotąd nie wyszło nic lepszego. >:D
Khan Soriano:
--- Cytat: Vulor w Lipca 20, 2007, 11:06:01 ---Kiedyś znalazłem świetna grę. Wciągnęła mnie do tego stopnia, że miałem podobne objawy. Nawet po nocach mi się śniła. Wstawałem w środku nocy i sprawdzałem, czy mam ustawionego skilla.
Gra sie nazywała: EVE-Online Exodus: Cold War
Niestety tej gry już nie ma.
Krótko (2-3 m-ce) po tym jak zacząłem grac zmieniła sie w EVE-Online Exodus: Red Moon Rising i choć jeszcze wtedy tego nie wiedziałem, od tego momentu gra zaczęła się psuć.
Teraz gram w EVE-Online Revelations, ale ta gra nie umywa się do tej, w którą grałem 1,5 roku temu.
CCP sie stara, żeby EVE za bardzo nie uzależniała. Z czasem tobie też "uzależnienie" przejdzie.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam sie calkowicie, obecna EVE jest tylko cieniem samej siebie sprzed zaledwie 1.5 roku. Komus te zmiany moga odpowiadac niestety dzieje sie to kosztem zabawy innych.
Pomimo deklaracji o walce z pewnymi zjawiskami, sytuacja tylko sie pogarsza: Blob, BOB, Logoff, zageszczenie w Empire, makro mining/ratting i konajace small scale engagement zdecydowanie przyczyniaja sie do tego ze gra jest coraz mniej uzalezniajaca. Im dluzej sie gra tym bardziej sie to widzi, ofc pod warunkiem ze komus taka ewolucja rzeczywiscie przeszkadza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej