Eve Online > NoobGarten

Agenci i te sprawy...

(1/3) > >>

Hang Man:
Okejka, sorka że zakładam nowy temat na forum, ale jakoś nie rzucił mi się w oczy zaden o odpowiednim temacie..

Chodzi mi mianowicie o agentów, i questy jakie beda ci dawali.

Od czego to zależy? od jakich parametrów (gracza lub samego agenta?)

O co biega z "levelami" agentów?

Jak szukać tych najodpowiedniejszych? Latać na chybił trafił i liczyć, że się wstrzeli we właściwego? ;)

Byłbym wdzięczny, gdyby ktos mi to wszystko klarownie wyjaśnił... ???

Ellaine:
Agenci nie dają Questów. Questy należy sobie kupić lub wyprodukować. Są cztery rodzaje questów;
gravimetric, magnetometric, radar i ladar. Wszystkie mają zasięg 2 AU :)

Hang Man:
hmmm...

Dobra, czy my o tym samym mówimy?

bo chyba nie jestem obeznany jeszcze w terminologii EVE... :-\

Zadania, jakie moge dostac od agentów musze researchować? :o

Ellaine:
http://www.eve-online.com/guide/en/g11.asp

Fizyk:
Hehe. To było dobre Albi dawna Elleine

Questy to sondy uzywane w eksploracji, co do agentów to daja misjie.
Z levelami agentów jest tak że czym większy agnet tym misje trudniejsze czyli trudniejszy przeciwnik a więc i ty musisz mieć lepszy statek, lepiej sfitowany itd. itp. Quality agenta to jego jakość czym większa quality tym więcej isków i tym więcej LP będzie ci oferował. LP czyli loyality points, które po ostatnim patchu dostaje się nie do agenta ale korporacji do której ten agent należy i także po ostatnim patchu możesz te LP wymieniać na przerózniaste itemki od skilli poprzez BPO/BPC na implantach i modułach czy amunicji frakcyjnej kończąc.

Mała porada odnośnie robienia misji, przyjzyj się skillom z kategori social zrobienie kilku z nich pozwoli ci przejśc od razu do agenta lvl 2 tak więc góra dwa dni skilowania oszczędzi ci tydzień robienia misji lvl1 a to wysiłek ponad siły. Druga mała porada to zwróc uwagę na misje "cosmosowe" czyli misje dawane przez agentów latających gdzieś w kosmosie ( poza stacjami ) są znacznie ciekawsze, znacznie więcej mozna na nich zarobić ( i najważniejsze znacznie ciekawsze żeczy ) no i znacznie szybciej rośnie przy robieniu takich misji standing do frakcji agenta ale musisz uważać bo nie zrobienie jednej misji zamyka tego agenta dla ciebie na wieki a zreguły zamyka także wątek którego on jest częścią więc stracisz możliwość robienie misji dla wielu innych. Trzecia porada zajrzyj na poniższą stronkę masa informacji:

http://eveinfo.com/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej