Eve Online > NoobGarten

Autoupdate - problem

(1/1)

gongal:
Na początku chciałbym pozdrowić całe forum  :)  jako człowiek wielce zainteresowany grą Eve, wielce znudzony WoW, postanowiłem zassać z oficjalnej strony klienta (wersja - 3.14.32697) nie mogę znaleźć najnowszego patcha pasującego do mojej wersji. Czy jest tu coś jak autoupdate? Ja w każdym razie nie zwróciłem uwagi. Jedyne co widze, to komunikat przy próbie logowania informujący o złej wersji.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam

wuzel:
Masz dwie opcje:
- zassać nowego klienta
- ręcznie wpisać numerki w linku do patcha (kliknij jakiegoś innego, zapisz link i zmodyfikuj go).

Edit.
Masz wersję klienta nowszą niż aktualna :)
Current Client Version: 3.14.32517

Czyli prawdopodobnie próbowałeś połączyć się z singularity i ci ściągnęło testowe patche.
Odinstaluj klienta, wykasuj cały katalog (jak coś zostało) i zainstaluj ponownie. Po instalacji ustaw serwer Tranquility i kliknij connect - jeśli będziesz miał starszą wersję to sam zassie odpowiednie patche.

Edit2. Cholera, deja vu mam. Kilka dni temu ktoś miał identyczny problem. Ludzie, używajcie searcha!

Trybiq:
No gdyby CCP zmienila nazwe servera singularity na powiedzmy TEST SERVER albo zeby mial w nazwie TEST to mozliwe ze nie bylo by tyle pomylek :)

Ogólnie ludziska czytajcie forum dokladnie, bo widac ze problem zaczyna sie powtarzac.

vulor:

--- Cytat: Trybiq w Maja 29, 2007, 15:40:31 ---No gdyby CCP zmienila nazwe servera singularity na powiedzmy TEST SERVER albo zeby mial w nazwie TEST to mozliwe ze nie bylo by tyle pomylek :)

Ogólnie ludziska czytajcie forum dokladnie, bo widac ze problem zaczyna sie powtarzac.

--- Koniec cytatu ---
Ale tam chyba gdzieś pojawia sie info, ze to jest serwer testowy.
Przy instalacji patcha tez jest komunikat, ze to patch testowy i żeby instalować tylko na kopie eve.

Trybiq:
No ale jak trafi ci sie gracz bez znajomosci ang i jak sciagnia klienta to tylko chce click click grac grac i nie czyta co za okienkta mu wyskakuja to przynajmnie nazwa servera mu cos pomoze :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej