Eve Online > NoobGarten

self destruct

(1/4) > >>

Desert Rat:
Czy samozagłada zapobiega zlootowaniu ofiary??

Miałem dzisiaj mały incydent... W systemie O-N8XZ po wskoczeniu zauwazylem banke i wrogiego dictora... na localu 7 redow. Ponieważ mialem "fart" wskoczyc obok banki to szybki skok na gate nastepny.... a TU DRUGA BANKA. Zmaterializowal sie przy mnie arazu i moja predkość osiagnela zawrotne 30m/s  :-\. Potem doskoczyły dwa raweny,abaddon, 2 rapiery, arazu i heretic( z korpa BURN EDEN wszyscy).... Po niecalej minucie wjechali mi na strukture i zrobilem self destructa.... bo ich nie lubie  :tickedoff:
Ale maila dostalem takiego jakby mnie to oni zabili - z insurenca 180mln wpłynelo wiec nie wiem czy zadzialal destruct czy nie...

I porada dla nowych od nowego po stracie - czegos sie jednak nauczyłem bolesnie - jak wskoczysz obok banki nie skacz bezposrednio na 2gi gate....

Voulture:
PO kliknięciu selfdestruct statek wybucha po 2 minutach. Do tego czasu jest normalna walka.

Desert Rat:
ŁEEEE no to huj w kaloszach  :tickedoff:
Wybuchł szybciej zdecydowanie.... Cała "walka" nie trwała tyle ;D

Można obejrzec jakoś kilmaila offline??

Xarthias:
Heh, w 0.0 z hostilami na localu nigdy nie powinno się skakać g2g. Najlepiej mieć na trasach przelotowych bmy o jakieś 1000km od gejta, coby go przeskanować. Jak nie mamy, to można na pobliską planetę skoczyć albo co...
A self destruct rzeczywiście wymaga 120 sekund żeby zadziałać... Trzeba walczyć do końca  :2funny: :2funny: :2funny:

Desert Rat:
Łeeee i tak bym nic nie wyskanował bo arazu był w kloace a reszta gdzies po systemie daleko.....
Natomiast wskoczenie od tyłu na gate uchroniłoby mnie raczej....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej