Eve Online > Patche i dodatki

REVELATIONS 2 na sisi

<< < (18/21) > >>

Voulture:
Od Maria słyszałem, że Bomb Launcher zajmuje Launcher slota - czyli gowno a nie sb.

Rhovana:
a czemu niby miałby sie na turrecie znaleźć?:P

marioosh:
po fuju te bomby... za 20 baniek to powinny chociaż jakieś zagrożenie 'udawać' kupiłem sobie na Sisi Nemesisa, zamontowałem bomb launcher wydokowałem odpaliłem bobmę i co? zżarło 3/4 shielda... żeby to kufa AF ale covopsowi bez pancerz resów i z nikła HP 3/4 shielda, gdzie na dodatek na shielda mam 0 skilli i praktycznie tylko na bazowych się opiera? to ile kufa trzeba bomb aby zdjąć armor takiego AF'a albo cepa? 20? czyli 400 baniek wydać.. ghghe żenada, jeżeli pomyśleć że taki cep albo AF zdążą spierdzielić na te 15km zanim ta bomba szczeli :)... IMO bobma powinna siać strach, a tak to kufa tylko śmiech.

--- Cytuj ---a czemu niby miałby sie na turrecie znaleźć?
--- Koniec cytatu ---
w zakładce fitting jest napisane, że wymaga hislot, a nie launcher slot. poza tym Stealth Bombery mają 5 hi  w tym 3 launchery więc domyślny układ był : 3x cruise, bomb, cloak. a tak co? 2x cruise, cloak, bomb i ...? vampire :P ? bo recon probe launcher nie wlezie.

Yogos:
Mario a wybuch zależy od sygnaturki shipa, wieczorkiem wejde na sisi to może kukniemy jak to na bs i bc działa.

marioosh:
a co to może zrobić?
teoria: nemesis odpala thermal bombę: 6800dmg thermal, w pobliżu jest BS jakiś, niech ma shielda na therm 75% (resy) czyli zostaje 1700dmg, niektóre (a może wszystkie )BS'y mają mniejszy signature radius niż 400m ( explorsion radius bomb to 400m) więc obrażenia będą jeszcze mniejsze weźmy geddon 370m = 92.5% czyli 1572dmg  to jest kufa smiech na sali!!!!! salva z BSa dowolnego zabiera więcej, a bomba kosztuje około 20M i rzucasz jedną na dwie minuty, więc moje pytanie: do czego właściwie są bomby? no chyba że gang 20 SB bedzie razem latać, ale to jeszcze pod warunkiem, że wszyscy bedą rzucać bomby tego samego rodzaju.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej