Eve Online > Patche i dodatki
REVELATIONS 2 na sisi
piotrqs_quendi:
Ciekawe jak bardzo paliwo-żerne będzie to ustrojstwo. :-\
Cyno-Jammer jest minimum 5km od patyka i maksymalnie 1 w systemie.
rafaello:
w tym pomysle podoba mi sie ze wystarczy zabamblowac duzymi bankami brame/y i nikogo nie puscic zeby popsuc plan wroga...
bo teraz bylo troche bez sensu - wpadal jeden skaut z cyno generatorem i stawial sobie nagle...
drugi sposobem bedzi epostawienie wlasnego posa... pytanie czy ten zaklocacz bedzi e wstanie zaklocic posowego cyno :D
generalnie robi sie zabawniej.. i trudniej
nastepny punkt do tego zeby tworzyc international aliance ktore kryja wszystkie strefy czasowe ...
Voulture:
Mam nadzieję, że nie. To będzi wtedy idea oblężenia. Zaatakuj, postaw własny pos, cała logistyka dochodzi.. Podoba mi się :)
Tratoc:
Ogolnie te zmiany sa korzystne dla sileniszjych, co juz kontroluja jakies tereny, bo trudniej bedzie im je odbic. Czyzby CCP chciala spowolnic przechodze terenow z rak do rak i jakby to ujac ustabilizowac granice? Ciezko bedzie nowym alliancom bez zaplecza zdobyc wlasny teren.
Ellaine:
Właśnie łatwe podboje są korzystne dla silniejszych. Słabsi mogą się pomęczyć i zająć jakiś zaniedbany teren. Silniejsi mogą sobie w ciągu kilku godzin pojechać na dowolny kraniec galaktyki z 50 dreadami i rozpylić wszystko dowolnemu małemu czy średniemu sojuszowi dla zabawy. Im łatwiej się bronić, tym mniej takich scenariuszy i maluchy tym bardziej mogą utrzymać teren jeśli są wystarczająco zajadłe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej