Eve Online > NoobGarten

Nowo przybyly szuka pomocy

<< < (6/7) > >>

Ellaine:
Sa ludzie ktorzy lataja co raz czyms innym, ale znaczna czesc ma swoje ulubione sprzety. Przygotowanie na konkretnego wroga nie jest objawem rutyny tylko adaptacji :) Kontr-fity zawsze maja jakis poziom uniwersalnosci.
Np kiedys BE latalo masowo Ravenami na T2 torpach czy tam cruzach, uzywanych jako bron snajperska, bo my (podowczas - HF) mielismy malo snajperek. Kontry kombinowane na to byly w stanie zabijac tez FIX.

Desert Rat:
Z tymi nobami w cruzach i frytach  na bc z doswiadczonym pilotem  to chyba lekka przesada- sam jestem nowy ale widziałem juz jak mozna miec wyskilowane drony i nawet jesli medium guny nie dadza rade wytrackingowac malych shipow, bc jest akurat bez nosa i weba a zdumpowany ma zasieg 2km a zdżemowany nie moze namierzac to jednak drony z kilka mln sp rozmyja moim skromnym zdaniem te mala flotke zanim ona dojdzie dmg do armora ktorym bc powiedzmy tankuje  ;D

EDIT: wyjatkiem jest drake ktoremu nawet nie dojda do polowy shielda nawet jesli jego pilot bedzie akurat w toalecie

Michieru:

--- Cytat: XanthiaPL w Kwietnia 14, 2007, 15:04:02 ---Z tymi nobami w cruzach i frytach  na bc z doswiadczonym pilotem  to chyba lekka przesada- sam jestem nowy ale widziałem juz jak mozna miec wyskilowane drony i nawet jesli medium guny nie dadza rade wytrackingowac malych shipow, bc jest akurat bez nosa i weba a zdumpowany ma zasieg 2km a zdżemowany nie moze namierzac to jednak drony z kilka mln sp rozmyja moim skromnym zdaniem te mala flotke zanim ona dojdzie dmg do armora ktorym bc powiedzmy tankuje  ;D

--- Koniec cytatu ---

Nie jest powiedziane, ze nikt nie straci statku - szansa jest zawsze, kiedy wyskakujesz czyms mniejszym na cos wiekszego, nawet jesli te mniejsze cosie maja przewage liczebna. Chodzilo raczej o sama mozliwosc.

--- Cytat: XanthiaPL w Kwietnia 14, 2007, 15:04:02 ---EDIT: wyjatkiem jest drake ktoremu nawet nie dojda do polowy shielda nawet jesli jego pilot bedzie akurat w toalecie

--- Koniec cytatu ---

Zalezy od fitu itp. Zalozmy, ze beda to 3 omeny czy mallery, i drake sie moze zdziwic. Teoretyzowac mozna w nieskonczonosc, bo wlasnie nieskonczenie wiele mozliwosci zestawien statkow/fitow/umiejetnosci "manualnych" mozemy napotkac w przestrzeni. I chyba to wlasnie decyduje o wielkosci Eve.

Voulture:
Nie mniej jednak nawet takiej paskudzie jaka jest Yogos udało się coś fajnego napisać :>
Można by to gdzies przekleić na zapas, jakby jakiś noobek pytał jak wygląda pvp w eve i co to znaczy schematyczne?

misao:

--- Cytat: mark24 w Kwietnia 14, 2007, 10:51:00 ---Michieru - gralem juz w gangach, tobie radze sprobowac innego mmo by zobaczyc jak dopracowany moze byc aspekt walki grupowej.
--- Koniec cytatu ---

No coz.. sa gangmoduly dla BC i commandow, sa gang skile ( buffer)
sa transfer moduly ( medyk)
sa disruptory dumpy i ECM ( debuffki)
sa tanki ( 5x nos, 2LARy )
sa sniperzy, sa walczacy close...czyste lineage:P
[

[/quote]
--- Cytat: Edmund w Kwietnia 14, 2007, 14:26:29 ---Cieakwy jestem ellaine ... jak bys okreslila czym ja latam nawet widzac mnie pare razy w trakcie walki  :smitten:

--- Koniec cytatu ---
ja strzele... covetor?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej