Eve Online > NoobGarten

Pytania pytania pytania...

<< < (2/4) > >>

NeX:

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 07, 2007, 15:57:05 ---3 miesiące za 100zł? Skąd bierzesz takie tanie?

--- Koniec cytatu ---

Mam mailing wszystkiego z napisem "EVE-Online" z Allegro, oraz często oferty in game. Ostatnio (ze dwa dni temu) ogłaszał się na Polishu SHIBOSU. Sprzedawał 90 dni po 100zł. Na Allegro są oferty po 112-120zł. Ja kupuję poza licytacją też po 100zł. Nikt nie sprawia problemów. Wystarczy pogadać i kupować u tych samych ludzi. W sumie mógłbym też kupować za ISK, ale zawsze mam jakieś dziwne wydatki, a ostatecznie gotówke zarabiam szybciej i łatwiej niz ISK. :)

P.S. W sumie wypadałoby odpowiedzieć na pierwsze pytanie autora topicu. "1. Przy jakim łączu internetowym gra chodzi tak jak powinna?"

Neostrada 128 jest wystarczającym łączem dla EVE. Trasnfery danych pomiędzy naszym komputerem, a serwerem są symboliczne. Ważna jest raczej stabilność łącza i płynność transferu aby nie było lagów i disconnect. Dlatego używając jakichś p2p i innych zamulaczy wypadałoby mieć zainstalowany program do optymalizacji i priorytetowania połączeń.
Polecam cFosSpeed w odpowiedniej wersji (LAN lub NEO) z włączoną optymalizają na PING.

Voulture:
Jedno tlyko moge dodac: Skoro zakladasz,ze bedziesz mial czas by pozniej zarabiac na gre, polecam wydac te 100zl, rozbudowac postac zarabiac kas i jechac za darmo do konca. 100zl to koszt sredniej gry komputerowej ze sklepu. Wydatek wlasciwie ten sam.

Wiesz, iski sa latwo pzrelicalne na prwdziwa kase, tak jak nie dasznieznajomemu 100zl tak i chyba nie masz co liczyc, ze ktos podaruje Ci wlasne pieniadze. Tymbardziej, ze nawet CIe ie zna z rl.

qlko:
Chciałbym zwrócić waszą uwagę na buźkę przy punkcie trzecim... Nikt nie załapał że to był tylko żarcik??

I właściwie za punkt trzeci mnie jedziecie, chodź to on był wystawiony dla jaj (że się tak ordynarnie wyrażę). Bardziej interesuje mnie korporacja... wyczytałem w waszym jednym topiku coś o poszukiwanych górnikach (ale nie było szczegółów więc napisałem tu)... a więc kolejne pytanie Czy na górników jest jeszcze taki popyt w korporacjach?

Szam szobie poszukam... dzięki za odp. co do pierwszego punktu  :)

I sorki dla admina/moderatora za czerwony kolorek  :buck2:

qlko:
Dzięki, wreszcie odpowiedź na nurtujące pytanie :D

wielkie thx

(wiem że tym postem nie wnoszę nic do tematu ale ładnie podziękować trzeba ;p)

Voulture:
Dla mnie sa to pytania, które często zadaja nowi. Dla niektórych widac jest ważne, czy będą musieli zainwestować w ta gre czy nie, odpowiedz więc spokojnie się należała. Nikogo nie obrazem i nie flejmuji :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej