Eve Online > NoobGarten

Lista wszystkich umiejętności poszukiwana

(1/2) > >>

MKoll:
Poszukuję kompletnej listy wszystkich skilli w jakiejś prostej formie (TXT, XLS), bez żadnego sortowania na prereq, advanced itp. Byłbym bardzo wdzięczny za linkę do czegoś takiego.

Xarthias:
A można wiedzieć w jakim celu?

Instalnij sobie programik EveMon (link jest w sekcji programy na głównej stronie) i tam powinny być wszystkie. Ewentualnie poszukaj na http://eve.coldfront.net w bazie przedmiotów lub na stronie oficjalnej w item database.

Ellaine:
Co zabawne, Evemon ma chyba bardziej aktualne dane niz strone Eve

NeX:
W panelu postaci na EVE pojawiła się ostatnio zakładka SETTINGS a w niej dwie opcje: pierwsza zaznacza kolorem niedokończone skile, a druga wyświetla wszystkie standardowo dostępne skile razem z tymi które zakupiliśmy. Pisząc standardowo dostępne mam na myśli, to że nie uświadczymy tam ukrytych skili typu BLACKMARKET. Zresztą chyba już niemożliwych do zdobycia w inny sposób jak zakup postaci stworzonej przed KALI.

MKoll:
Po co mi to? Ano zwyczajnie chce zrobic porzadek i odhaczyc sobie skille wyuczone i te, na ktore mam booki, zebym wiedzial, na co ew. polowac. W sumie od biedy moge w EveMon wrzucic do planu wszystkie skille i druknac, ale liczylem na jakies prostsze rozwiazanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej