Eve Online > NoobGarten
Handel i Rafinering
Desert Rat:
Wałek jest jakiś z marketem - wczoraj miałem to samo 2 razy - zbyt mało prawdopodobne jest przypadkowe współistnienie tylu szybkich podkupujących....
Wczoraj markety były wyłączane kilka razy - w cytadeli i domain na pewno jak w innych nie wiem.
Kalressin:
IMO cos z baza danych jest zwalone i kiedy klikasz na sell pokazuje sie czasem order ktory juz dawno jest zakonczony/wypelniony albo ktory jest poza zasiegiem.
Ps Dzieje sie tak nawet na strasznych zadupiach w 0.0 wiec to raczej nie kewestia obciazen
Wojak:
Coś po patchu wyjątkowo się zrypało bo znowu zaczynam gubić kupiony stuff ( ja to wogule mam pecha w tej materii ) niby to nie są wielki straty góra kilkanaście milionów ale niezwykle irytuje a najlepsze jest to że na każdą petycję wysłaną do tej pory, właśnie w sprawie marketu dostaję odpowiedź po około dwóch tygodniach o treści mniej więcej brzmiącej: Mineło sporo czasu od twojej petycji i nie wiemy czy mamy zajmować sie tą sprawą? Czy to normalna polityka CCP. Mam wrażenie że w pewnych sprawach taką właśnie stosują biorą nas chłopaki na przeczekanie bo mają burdel niesamowity.
Ellaine:
To nie w pewnych sprawach tylko pewni GMowie. Twoja petycja trafia dosc losowo, niektorzy GMowie rozwiazuja sprawy w ciagu kilku godzin w mily sposob i skutecznie a niektorzy po 2 tygodniach mowia ze niestety, ale maja cie w zupie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej