Eve Online > NoobGarten

Caldari bezużyteczni?

<< < (12/17) > >>

korpusz:
A dorzucę swoje 3 grosze, może nic odkrywczego ale jako Caldaryjczyk...

Latam Caldari i z czystym sercem nie polecam tej rasy dla początkujących, szczególnie dla tych co od pierwszych miesięcy chcą walczyć w PVP. Wybierzcie inną rasę. Bo z tego co narazie wylatałem trzeba mieć bardzo dobre skille aby sensownie latać tymi shipami w PVP, a i tak nie będzie to to samo co u innych ras.

IMHO narazie Caldari są mistrzami ECM (wczoraj nawet slyszalem akcje jak ktoś zwiewał bo Rookowi czy czemu innemu jamy wchodziły jak poj***ne). CCP próbuje jakoś tą rase poprawić (Rokh, Drake) ale jeszcze dużo isków stracimy zanim w EVE cokolwiek zostanie dobrze z balansowane.

Goomich:

--- Cytat: korpusz w Marca 27, 2007, 12:25:46 ---IMHO narazie Caldari są mistrzami ECM (wczoraj nawet slyszalem akcje jak ktoś zwiewał bo Rookowi czy czemu innemu jamy wchodziły jak poj***ne). CCP próbuje jakoś tą rase poprawić (Rokh, Drake) ale jeszcze dużo isków stracimy zanim w EVE cokolwiek zostanie dobrze z balansowane.

--- Koniec cytatu ---

Wystarczyłoby wymienić Amarrom damage z EM/thermal na kin/explo. :)
I oni by byli szczęśliwi, ze nie mają już dwóch najgorszych i mój Rokh nie musiałby się martwić, że przyleci jakiś nawiedzony i go zeżre bez popitki.  >:D

Venkhar Krard:

--- Cytat: Mona X w Marca 27, 2007, 13:14:18 ---Wystarczyłoby wymienić Amarrom damage z EM/thermal na kin/explo. :)

--- Koniec cytatu ---

No i niektorzy sprytniejsi amarrscy piloci tak robia, wymieniajac beznadziejne lasery na zaawansowane matarskie projectile ;]

Ronin:
Rhovana to Ty czytaj ze zrozumieniem:
1. Stwierdzilem w swoich postach ze na prawie wymaksowanych skillach caldari nadal ssie.
2.Nighthawka NIE da sie sfitowac sensowanie po prostu sie nie da nie poswiecajac temu cennych slotow a nawet to robiac jest duzo slabszy od jakiegokolwiek innego commanda (oprocz vultura).
3. Co do matarczyk, nie sa oni overpowered jedynie wykorzystuja wszystkie aspekty dlatego dobrze wyskillowany matarczyk moze wygladc overpowered, ale zeby takiego stworzyc trzeba poswiecic 4x tyle czasu co na inne rasy i jakies 8x tyle czasu co na caldari
4. Kolejna sprawa, pokaz mi kto teraz lata solo na jammach? pre kali owszem, sam do takich nalezalem, ale teraz??
5. Powiedz mi co mnie obchodzi czy bedizesz latac matar gallente amarr czy slabymi caldari? Mam sporo wazniejszych rzeczy tak w grze jak w realu niz plakanie z tego powodu.
6. Jescze wracajac do argumentu nighthawka, podalem prawie wymaskowane skille ( roznica miedzy 4 a 5 nie jest tak ogromna) i stwierdzilem JASNO ze ten statkek jest do bani vs jakikolwiek inny, nawet cepy lepiej zastrzelic z astarte albo abso.
7.Kolejna sprawa wiedza na temat latania caldari shipami...  dwa argumenty:
http://bufu.griefwatch.net/?p=pilot&pilot=Roninek
http://www.ndesert.com/coven/kb/?a=pilot_detail&plt_id=15505&view=ships_weapons
Dziekuje nastepny!

Rhovana:
Jak Ty latasz rookiem z wcsami na low to nie skomentuję już niczego...

http://bufu.griefwatch.net/?p=details&kill=1075

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej