Eve Online > NoobGarten
Caldari bezużyteczni?
Ronin:
--- Cytat: Rhovana w Marca 26, 2007, 10:15:09 ---bo nie słyszałem z twoich ust nigdy ze coś z matararskimi shipami jest nie tak a imo jest kilka rzeczy które są do bani (ale to nei temat o matarskich shipach). I ZAWSZE wg Ciebie caldari ssie nieważne w czym wiec ja nawet z Tobą nei bede dyskutował o tym bo sie najzwyczajniej nie da
--- Koniec cytatu ---
Przyklady Rhovana przyklady prosimy. Gdzie matarzy ssa? I gdzie caldari maja superiority? Bo sry ale ja takich miejsc nie widze... aaaaa i jeszcze jedno niby gdzie musisz miec SP zeby dobrze latac caldarI? Bo u matar musisz miec wszystko ale wymienie zeby nie bylo:
- drony
- tank shielda (enginiering)
- tank armora (mechanic)
- gunnery
- missile (opcjonalne)
- navigation (speed)
- elektronike ( dampy/weby/sramble recony etc)
- spaceship command (statki)
U caldari widze tylko i wylacznie ale to moze moja ignorancja spowodowana 'jedynie' rocznym lataniem ta zjebana rasa:
- shield tank
- missile
- spaceship command
- uuu
- yyy
- ee?
chyba tyle.
Ellaine:
Matarzy to do bani rasa bo nie maja Abaddona :)
vulor:
--- Cytat: Roninek w Marca 26, 2007, 17:24:17 ---U caldari widze tylko i wylacznie ale to moze moja ignorancja spowodowana 'jedynie' rocznym lataniem ta zjebana rasa:
--- Koniec cytatu ---
Ty się prosisz, żeby jakiś caldari wsiadł w ammarki, galentyjski lub minmatarski statek i spuścił Ci wpierdol :P
Caldari to nie jest zjebana rasa.
Maja tylko zjebane statki (ale za to najładniejsze) :P
roofi:
--- Cytat: Vulor w Marca 26, 2007, 18:38:09 ---
--- Cytat: Roninek w Marca 26, 2007, 17:24:17 ---U caldari widze tylko i wylacznie ale to moze moja ignorancja spowodowana 'jedynie' rocznym lataniem ta zjebana rasa:
--- Koniec cytatu ---
Ty się prosisz, żeby jakiś caldari wsiadł w ammarki, galentyjski lub minmatarski statek i spuścił Ci wpierdol :P
Caldari to nie jest zjebana rasa.
Maja tylko zjebane statki (ale za to najładniejsze) :P
--- Koniec cytatu ---
a ty majster co się czepiasz, chyba nie rozmawiamy o ludziach tylko o statkach :police:
Ronin:
vulor tak wiem :) Caldari rpg uber ales :) statki uber shit :] i sam latam matarskimi teraz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej