Eve Online > NoobGarten

Caldari bezużyteczni?

<< < (9/17) > >>

Rhovana:

--- Cytat: rooofi w Marca 26, 2007, 09:55:37 ---JPKM  :tickedoff:  Rhovana twoje myślenie w tym topicu jest mocno ograniczone, no offence

- "złapać mnie" nie znaczy że ja będe uciekał, znaczy tyle co zepsuć mi statek  :coolsmiley:

- to co ja sobie tam wepcham to wszystko co pomoże mi zepsuć "majti drejka"
- walka będzie wyglądała: do pierwszego jaja
- Wcisek tu nie zagląda więc nie będę o nim pisał, zresztą temat jakby go nie dotyczy, ani nie jest też o vagabondzie
- a jeśli już o tamtej sytuacji to nie miałeś ani warp disruptora, ani weba że już o czymś do szybszego latania nie wspomne, więc zwyczajnie mogłeś mu skoczyć na pindolek- to QWA nie był fit pvp

- to nie jest temat o plejtach i extenederach więc nie błądź a trzymaj się tematu  :knuppel2:

- nie wiem jak inni ale ja uważam że caldari są beznadziejni do pvp (co wczoraj udowadniałem Viperowi i jego nighthowkowi z gisti fitem-zdechł zanim zdążyłem przeładować ammo, możesz zapytać  :buck2:)
- piszę to po to żeby młode ludki(in game) zaglądające tutaj miały pełną świadomość że caldari to kupa ....., i trzeba omijać z daleka bo zwyczajnie śmierdzi i nie zostawie tutaj jednego topicu o uber caldari bez komentarza(chyba że przeocze  :police: )
NIE BĘDĘ LATAŁ CALDARI WŁAŚNIE OD KILKU POSTÓW O TYM DOŚĆ WYRAŹNIE MÓWIĘ

jeszcze raz o EW, bo chyba miałeś ciężką noc:

ecmy działają lepiej na caldari niż na statkach innych ras, są mocniejsze i są ogólnie beznadziejne
żaden caldari statek nie możę mieć warp disruptora na 60km - arazu/lachesis mogą
żaden caldari statek nie możę mieć weba na 55km - huginn/rapier mogą
żaden caldari statek crusie size nie może mieć med nosów działających jak heavy - piligrim/curse mogą
na żądnym caldari statku paintery nie działają tak jak na huginie ani tracking distruptory jak na piligrimie że o dampnerach (które są znacznie lepsze niż ecmy) nie wspomne !!

i to nie jest rozmowa na temat fitów i nie EOT tylko jak w temacie: caldari sux

--- Koniec cytatu ---

Ehh roofi to zapytaj sie Wciska czy miałem weba i distru to po pierwsze bo widze że pamięć zawodzi >:DNie miałem za to hardnerów żadnych jak chcesz to zaraz dokładny fit napisze żeby nei było wątpliwości a może nawet screeny znajde z tamtego duela (SIC!). Po drugie nigdzie nie kazałem Ci latać caldari. Po trzecie to wy cały czas marudzicie ze caldari wam sie nei podoba a wasze argumenty są imo zenująco śmieszne :D Poza tym skoro to niei temat o plate'ach czy extenderach to na cholere zacząłeś o nich pisać. Poza tym roofi zanim zrobił sie nerf jammów to 3/4 ludzi latało z jammami nie dla ozdoby tylko dla tego ze działały,. Teraz działają praktycznie tylko na caldari shipach a najwidoczniej nie miałeś okazji spotkac dobrego rook'a. 

Co do ograniczonego myślenia to to mogę powiedzieć dokładnie to samo o Tobie, bo nie słyszałem z twoich ust nigdy ze coś z matararskimi shipami jest nie tak a imo jest kilka rzeczy które są do bani (ale to nei temat o matarskich shipach). I ZAWSZE wg Ciebie caldari ssie nieważne w czym wiec ja nawet z Tobą nei bede dyskutował o tym bo sie najzwyczajniej nie da >:D Poza tym widze ze stawianie minusów za moje posty w tym wątku wyraźnie cie satysfakcjonuje^^

I tak najbardziej mi sie podobało jak na vencie po caldari jeździłeś :D Coś w ten deseń jak tu;)  A duelik możemy machnąć żaden problem tylko po co w 0,0?

No offence ale jak nie lataliście caldari to gówno wiecie >:D

roofi:
[-] dostałeś tylko jednego za roofi, musisz mieć innego ciechego wielbiciela
co do matarskich statków to mają pewne mankamenty od chociażby riper wygląda jakby właśnie wyleciał z burzy meteorytów ale to temat o caldari więc - trzymam się tematu  :angel:

Vulor ja wiem że się przystosowywujecie, wiem też że przystosowałeś się do minmatarskiego bsa  O0
tak trzymaj  :laugh:

Rhovana:

--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Marca 26, 2007, 09:49:04 ---Ten sam Raven 200k SP pozniej testowany na moim domim, walczy prawie jak rowny z rownym (2m SP w dronach, 1.5m w armor tanku).

--- Koniec cytatu ---

Ja bym powiedział że to nie świadczy o tym że Raven był dobry tylko ze Domi był na gównianym ficie albo lamił. Takiego ravena jak opisałeś to średniej klasy bc każdej rasy pojedzie a nawet niektóre cruisery...

Ellaine:
To byly testy damage i tanka wiec zadnych fikow z orbitami, EW etc.
Tank byl zwykly, czyli zwykle hardenery i named repper + cap (zeby tankowac ad infinitum). Czyli jakies 75-80% resista na wszystko i jakies tam tyle reperacji co best named repper dawal.
Drony prawie ze zmaksowane jak sie da ponizej T2 heavy. BS 5.
A jak powinno byc?

vulor:
Tylko 1 rep?

Jakieś nosy?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej