Eve Online > NoobGarten
Caldari bezużyteczni?
Xarthias:
Rooofi, Twojego posta to chyba przykleję na stronie głównej :2funny:
Bo jakoś tak zauważyłem, że 3/4 ludzi, którzy zaczynają grać, grają Caldari właśnie :uglystupid2:
I potem płaczą :P
yaakuza:
ja w sumie jakbym zaczynal ponownie to tez bym chyba zaczal caldari..ale to glownie ze wzgledu na fajne avatarki :P choc jak slucham tego wstepu na poczatku gry, przy tworzeniu postaci, to chyba wciaz najbardziej podoba mi sie historia amarrow..a na drugim miejscu bym postawil minmatar :)
Gork:
Hmm nie wiem czy wasze opinie sa szczere, czy wywolane osobistymi uprzedzeniami do konkretnych ras (Caldari), ale chyba rzeczywiscie zrobie znowu Gallente...
U Caldari podoba mi sie walka misslami, ale skoro missle =/= pvp to nie ma raczej o czym mowic. :)
Kolejne, identyczne 2 tygodnie latania Tristanem (a najpierw tydzien zbierania kasy na niego). :)
Wojak:
Hmm. I po mojemu bardzo dobrze robią zaczynając jako Caldari, jeśli jest to jeszcze achura to już wogule uber. Tylko problemem chyba jest przeskoczyć ten próg i zacząć się skilować na inne szipy. Jak to zrobić skoro każdy noob tyle ravenów drejków wokoło widzi, nawet jeśli znajdzie się kilku takich kturzy nerke by oddali aby tylko koleszka porzucił te świecidełka na rzecz matarów ;)
Grr...
X.
:P
Xarthias:
Megabzdura. Wybierać jakąś rasę/bloodlina tylko dlatego, że ma nieco lepiej rozlokowane na początku cechy? (pomijam już fakt, że superwysoka percepcja wcale nie jest takim bonusem jak się niektórym wydaje).
To jest gra RPG (w założeniu), więc przy tworzeniu postaci wypadałoby się trochę tym rolplejowaniem sugerować...
Że już na nickach z PL się wyżywał nie będę :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej