Eve Online > Patche i dodatki

nano-nerf na singularity

<< < (2/2)

Kitten:
tu jest ładne porównanie http://img120.imageshack.us/img120/9786/sisigm7.jpg

--- Cytat: Ichneumon w Marzec 16, 2007, 02:30:53 ---ehh jak zwykle byli nadgorliwi i zamiast tylko znerfowac nanofibry to rozwalili inertia staby ....

--- Koniec cytatu ---
nanofibry były ok, to dodanie do nich i-stabów i rigów zwiększajacych  mwd boost spowodowało wysyp 'nanostatków' (btw podobno te rigi zostaną usuniete). Owszem przed revelations tez istniał nanophoon ale był jedynym bsem nadającym sie do tego i rozwijał  tylko 3-3,5km/s na orbicie a nie >10km/s i był dośc rzadkim widokiem.

Najbardziej mnie denerwuje że mi popsują sigil'a do zbierania lootu i pewnie wielu innym osobom podobne statki :'(

Xarthias:
Ellaine - tak Ci się tylko wydaje  ;D ;D ;D
Cóż, nie pierwszy to nerf, który przeżyłem, za każdym razem są płacze. A potem zwykle okazuje się, że bardzo dobrze im to wyszło. Może niektórzy pamietają "nerf" missili czy dron. Gorzej teraz jest? Imo wręcz przeciwnie, a na pewno inaczej. I jakoś nikt już nie narzeka i nie płacze za czasami gdy moros mógł wywalić 35 dron, a kartofel 15. Nikt też nie chce powrotu do czasów gdy nie było rakiet t2 i wszystkich tych pobocznych skilli je ulepszających. I jeszcze parę takich przykładów się znajdzie pewnie.
A skoro testują na sisi - to można swoje komentarze czy propozycje na forum eve-o rzucić. A nóż widelec okażą się "genialne" lub przynajmniej dobre i coś na nich skorzystają wszyscy. Także płaczom mówimy zdecydowane NIE!
 :2funny: :2funny: :2funny:

Ellaine:
U mnie we wiosce popularne byly nanodomi przed Revelations, latalo ich tyle co nanophoonow. A po Revelations wcale nie tak duzo ludzi mialo pelen zestaw rigow w swoich nanoshipach bo to kosztuje.

Blaster:
A dla mnie to powinni wprowadzic ograniczenie ilosciowe co do stosowania nanosów i juz.
Wytlumaczyc to mozna zbytnim naruszeniem struktury statku i na malych shipach (malo low slots) bylo by ok a na bsy nie dalo by sie zakladac np wiecej jak 3 nanofibry  :coolsmiley:

Sou:
No to widze ze nawet zwykly trader musi sledzic dev bloga i to o wiele dokladniej niz inni gracze ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej