Eve Online > NoobGarten

skille i ranki - o co chodzi

(1/2) > >>

Graf Zero:
Mam pytanie odnośnie skili. Co oznacza poziom "rank". Mam skill gunnery rank1 no poziomie 5 i nie moge go podnosić na rank 2 o_O Natomist lerning mam rank 2 na poziomie 4 o_O Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi o te ranki i czy można je jakoś podnosić czy to się ustala w parametrach na początku przy tworzeniu postaci a potem już nie można tego rozwijać.

PS. Gram dopiero jeden dzień i wiem żę to może być totalnie głupie pytanie, ale jak ktoś mówił nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi  :angel:

Xarthias:
Zapraszam do działu poradniki: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=3&Itemid=5
Jest tam całkiem przyzwoicie wytłumaczone co i jak ze skillami i czym się różni rank od poziomu.

Graf Zero:
Odnośnie skilli to tam dużo i na temat ale odnośnie rank tych skilli nie znalazłem nic co pomogło by mi to zrozumieć  :buck2: Może mi ktoś to objaśnić wmiare prostym językiem zrozumiałym dla noobka  :D

Dormio:
Skill może być maksymalnie szkolony do poziomu 5
Ranga (rank) oznacza "trudność" nabywanej umiejętności (skill), najwyższa dostępna ranga to 16 (np. Outpost Construction, Tytan), wyszkolenie do poziomu 5 zajmuje bardzo dużo czasu (nie licząc wszystkich wymaganych), np. dla mnie to 89d jeśli chodzi o Tytana...

Raan Kern:

--- Cytat: Graf Zero w Marca 15, 2007, 11:37:59 ---Odnośnie skilli to tam dużo i na temat ale odnośnie rank tych skilli nie znalazłem nic co pomogło by mi to zrozumieć  :buck2: Może mi ktoś to objaśnić wmiare prostym językiem zrozumiałym dla noobka  :D

--- Koniec cytatu ---
Każdy skill ma z góry ustalony poziom trudności - RANK. Im wyższy rank skila, tym więcej czasu musisz poświęcić aby się go nauczyć.
RANK 1 z 4 na 5 lvl zajmie Ci ok 5 dni
RANK 8 z 4 na 5 lvl zajmie Ci ok miesiąc
(zależnie od Twoich atrybutów)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej