Eve Online > NoobGarten

[How To] GTC za ISK-i

<< < (3/15) > >>

Wilk:
A ja mam pytanie odnośnie przedłużenia Triala za GTC. Bo mam wątpliwości z powodu różnicy w cenie między aktywacją konta a normalną subskrypcją.

Jak to wygląda? Mogę normalnie kupić GTC na trialowe konto? Jeśli tak to sprzedający zapłaci normalną cenę (w euro) czy tą podwyższoną dla aktywacji konta?

termos:
Nie ma różnicy między TC przedłużającym konto a TC przedłużającym abonament, więc triala możesz przedłużyć bez problemów a różnica w cenie zawsze była taka specyfika abonamentu EVE.

Mała sugestia triala najlepiej przedłużyć po jego zakończeniu jeśli zrobisz to w ciągu pierwszych 2 tygodni pozostałą jego część tracisz, więc 14 dnia ustawiasz długiego skilla i aktywujesz konto przed jego ukończeniem - to taki tryb super oszczędny :)

Wilk:
Dziękuję :) Konto jest już po zakończonym trialu z długim skillem ustawionym zawczasu ;)

A co do ceny - czy zamawiając GTC bądź odpowiadając na ofertę mam zaznaczyć, że to GTC dla konta trialowego?  Bo przeglądając EVE-o nie zauważyłem nigdzie ofert dla kont trialowych bądź zaznaczeń, że GTC idzie dla konta trialowego. Czy dla sprzedawcy GTC nie będzie zaskoczeniem pobranie większej sumy euro z konta?

Dormio:

--- Cytat: Wilk w Listopada 23, 2007, 11:45:06 ---Dziękuję :) Konto jest już po zakończonym trialu z długim skillem ustawionym zawczasu ;)

A co do ceny - czy zamawiając GTC bądź odpowiadając na ofertę mam zaznaczyć, że to GTC dla konta trialowego?  Bo przeglądając EVE-o nie zauważyłem nigdzie ofert dla kont trialowych bądź zaznaczeń, że GTC idzie dla konta trialowego. Czy dla sprzedawcy GTC nie będzie zaskoczeniem pobranie większej sumy euro z konta?

--- Koniec cytatu ---
Nie pobiera więcej. Płaci wcześniej to i cena za GTC się nie zmienia. Poza tym nie zależy od tego do jakiego konta kupowane.

Kino Brutor:
no niestety na forum niedarady sie zalogowac jesli twoje konto jest nieaktywne pls help co mam w tym przypdaku zrobic zeby kupic TC za iski w secure opcji:(

a z konta trialowego niemozna nic pisac na forum bah

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej