Eve Online > Poradniki

Cloaking

<< < (2/2)

Dormio:
Zaczekajcie z aktualizacją na nowe BlackOPs BSy... wówczas się potraktuje temat szerzej.

AimSouth:
1.rozumiem iz jesli skocze na gejta i wpadne w banke to automatycznie wybija mnie z cloaka  zakladajac ze warpuje w cov ops bedac w cloaku ?
2. czy ktos w covert opsie moze stac wewnatrz banki na gejcie w cloaku ?

wybija mnie z cloaka gdy mam kontakt ze sfera czy wogole chodzi o cala objetnosc banki??....... banka powiedzmy ma 25 km to jesli wlece do wewnatrz moge byc w cloaku ?

Goomich:

--- Cytat: AimSouth w Października 31, 2007, 10:15:47 ---1.rozumiem iz jesli skocze na gejta i wpadne w banke to automatycznie wybija mnie z cloaka  zakladajac ze warpuje w cov ops bedac w cloaku?
--- Koniec cytatu ---

Nie.

--- Cytat: AimSouth w Października 31, 2007, 10:15:47 ---2. czy ktos w covert opsie moze stac wewnatrz banki na gejcie w cloaku?
--- Koniec cytatu ---

Tak

--- Cytat: AimSouth w Października 31, 2007, 10:15:47 ---wybija mnie z cloaka gdy mam kontakt ze sfera czy wogole chodzi o cala objetnosc banki??....... banka powiedzmy ma 25 km to jesli wlece do wewnatrz moge byc w cloaku ?

--- Koniec cytatu ---

Wybija cię, jak podlecisz do jakiegos obiektu, typu statek, wrak, puszka albo sam generator baniek. Sama bańka nie ma wpływu na klołka.

CoeathalVega:
Maly updejt nt. blackopsow:

- Black ops moze uzywac tylko Improved Cloaking Device II - nie potrafi warpnac sie w cloaku.
- stawiane przez niego cyno (covert ops cynosural field generator)  jest niewidoczne w systemie
- stawiane przez niego cyno (covert ops cynosural field generator) moze byc uzyte tylko przez  inne blackops bs + recon, stealth bomber, covops.
- Blackopsy MOGA skakac do zwyczajnych cyno.
- Covert Ops jump portal moze byc uzyty tylko przez covopsy, recony, stealh bombery i blackopsy.

- z kategorii ciekawostki humorystyczne : bob ma na koncie prawdopodobnie 1-wszy kill blackopsa, nalezacego do Pandemic legion - Redemeera. Jak latwo sie domyslic, mial sfitowanego cloaka i nanofit. :)

Jezeli w czyms sie pomylilem, poprawcie..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej