Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Doom:
Spróbuj zagadać do High Voltege Industris
hinaa:
Wielkie dzieki!
Wlasnie o takie info mi chodzilo.
Doom:
Pisać mogą tylko osoby szukające korpa, ewentualni rekruterzy niech piszą na priv.
Ewentualnie można podac tylko linki do ogłoszeń rekrutacyjnych pasujących korpów.
akacja:
Szukam corpa w hi-sec , ewentualnie low-sec , lub w 0.0
Szukam aktywnego corpa dla casual graczy , który nie będzie wymagał cta.
Aktualnie , kopie Covem (posiadam skille na hulka)
Jak mi się nudzi kopanie to skanuje , a jak mi się nudzi skanowanie to exploruje i handluje
Staram się nie skupiać w eve na pvp czy wyłącznie miningu.
O sobie:
Mam 27 lat w eve gram od 2 lat z przerwami, postać posiada około 5-6 ml sp.
Byłem w UA , Polish Cavalry (sojusz Legion of xXDEATHXx) pozneij CBC , A teraz corp NCP.
Posiadam Ts ,Mic , itp
Przeważnie gram wieczorami do późnych godzin nocnych :)
Zdarza się tez dość często ze jestem online po południu.
Pozdrawiam.
[NF] Masa Huku:
Witam.
W EvE gram od 11 miesięcy, z tego 8 poświęcałem pvp w mniejszym lub większym stopniu, jeśli chodzi o iski jestem samowystarczalny i nie potrzebuje corpowej jałmużny ;), posiadam wszelakie rodzaje i wersje komunikatorów głosowych z dodatkiem w postaci mikrofonu.
Szukam korpa nastawionego na PVP, równoczeście dającego możliwość zarobić (za coś trzeba latać) objętne czy to 0.0 czy low sec grunt żeby było do kogo strzelać ;).
Ze swojej strony wymagam przyjemnej atmosfery (stresuje się w pracy nie w domu), aktywności w sensie-przynajmniej wieczorami (czyt. nie środek nocy) ekipa do latania :).
Z własnej inicjatywy nie aplikuje ponieważ kontakty z oficerami rekrutacyjnymi pozostawiły u mnie niesmak, dlatego zainteresowanych przygarnięciem samotnego rozrabiaki proszę o kontakt in-game albo tutaj na forum.
Pzdr.
Edit: Dodam jeszcze że szukam PVP bardziej w stylu skirmish niż sov/blob war.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej