Eve Online > NoobGarten

jak sprzedać bluprint'a ?

<< < (2/7) > >>

Polonics:

--- Cytat: Xarthias w Lutego 03, 2007, 19:50:45 ---Popytaj na kanałach (np. polish ;) ) może się jakiś chętny znajdzie...
Żeby jeszcze z niego coś t2 się dało zrobić, to by była szansa...
Ale może zacznij je robić i sprzedawać w systemach startowych... Wyriserczuj i może uda Ci się na noobkach nawet zarobić. :)
A wogóle, to witamy, może byś się przedstawił gdzie trzeba 8) :knuppel2:
Nawiasem mówiąc, to jakiś sezon na nowych graczy mamy czy co? :D :D :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

Wlasnie na to liczylem bo wiekszosc nowych graczy wlasnie ta fregatke kupuje ale po policzeniu kosztow wyszlo mi 125 k za sztuke a wiec powyzej ceny w detalu  :uglystupid2:

teraz zaczalem handlowac industrialami ale okazalo sie ze choc mam kilka na sprzedaz to sam nimi nie polatam - jak kupilem skilla to wyskoczylo mi ze na trialu se ne da .... :tickedoff:

i tak po 3 dniach mam 2 iteriony I 1 iterion II i 1 iterion IV no i bluprinta za mln. ale bez oplaconego konta raczej dalej nie rusze... :-\

PS. Wlasciwie to masz racje hamidlo ze mnie ze tak bez zapowiedzi wpadam  :knuppel2:

Xarthias:
Heh, bo musisz material eff podciagnąć, żeby to sie opłacało :)
No i jeśli już to chamidło :knuppel2:

Polonics:

--- Cytat: Xarthias w Lutego 03, 2007, 21:42:43 ---No i jeśli już to chamidło :knuppel2:

--- Koniec cytatu ---

heh no tak... :coolsmiley:

Ellaine:
Chcesz sie bawic w produkcje jako swierzak, sprobuj z tanimi modulami i amunicja.

Voulture:
To od świeży?

Z doświadczenia kolegów wiem, że na samej produkcji na starcie ciężko sięutrzymać - pomyśl też o jakimś uzupełnieniu - kopaniu, handlu czy choćby robieniu sobie misji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej