Eve Online > NoobGarten

jak sprzedać bluprint'a ?

<< < (4/7) > >>

future:

--- Cytat: Voulture w Lutego 04, 2007, 14:25:14 ---Zawsze możesz wyprodukować 100.000 Imicusów i napisac o tym na eve-online w klimacie rpg on po czym o zwróceniu na siebie uwagi wystawiać po 10.000 w kontraktach jako wspieranie rpg po zawyżonych kosztach.

:P

--- Koniec cytatu ---

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

roofi:

--- Cytat: Polonics w Lutego 03, 2007, 21:39:30 ---
....

i tak po 3 dniach mam 2 iteriony I 1 iterion II i 1 iterion IV no i bluprinta za mln. ale bez oplaconego konta raczej dalej nie rusze... :-\

....

--- Koniec cytatu ---

:2funny: :D znajdź mnie "miszczu" w grze to odkupie od ciebie chociaż te indyki, BPO faktycznie zostaw sobie na pamiątkę tak jak Kamoris napisał, kiedyś bawić cię będzie tak jak mnie twój post  :crazy2:

vulor:

--- Cytat: rooofi w Lutego 06, 2007, 04:52:31 ---
--- Cytat: Polonics w Lutego 03, 2007, 21:39:30 ---
....

i tak po 3 dniach mam 2 iteriony I 1 iterion II i 1 iterion IV no i bluprinta za mln. ale bez oplaconego konta raczej dalej nie rusze... :-\

....

--- Koniec cytatu ---

:2funny: :D znajdź mnie "miszczu" w grze to odkupie od ciebie chociaż te indyki, BPO faktycznie zostaw sobie na pamiątkę tak jak Kamoris napisał, kiedyś bawić cię będzie tak jak mnie twój post  :crazy2:

--- Koniec cytatu ---
rooofi - kerbir bedzie itkami latal  :2funny: :2funny: :2funny:

Polonics:

--- Cytat: Kamoris w Lutego 04, 2007, 10:16:24 ---Zachowaj sobie te BPO, za rok jesli ebdziesz gral z lezka  w oku bedzisesz wspominal te BPO jako swoje pierwsze  ;)

--- Koniec cytatu ---

niezły pomysł chyba tak zrobie  8)

rooofi iteronów juz nie mam ale jak jestes taki chetny to mam do sprzedania ZAINOU GNOME KUA 2000 jak dla ciebie za 19 mln.  ;)

mam jeszcze jedno pytanie , widziałem w kontraktach opcje loan , czy to oznacza ze moge od kogos pozyczyc kase albo samemu zostac bankierem ...

Pytam bo mam nagrany dobry interes ale potrzebuje 50 mln. na kilka godzin oddaje 60 mln. jakby kos chcial zaufac trialowcowi ..... :coolsmiley:

no i radze zatanawiać się prędko bo łatwy pieniądz z reguły szybo znajuje jakiegos cwaniaka   8)

Xarthias:
Heh, a jak oddasz skoro jesteś na trialu? 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej