Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (77/83) > >>

Yogos:
No pare ficzerów przegapiłeś.
Na początek Ci podsunę taki jeden jak :" I win all EVE"

W tym feaczerze tworzysz alians który zajmuje całe 0.0.

Jak sobie klikniesz na mapke terytoriów w EVE:
http://dl.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png
to zobaczysz że poza empire jest dużo  miejsc które są pokolorowane na różne barwy.
Jedna taka barwa to jeden sojusz.
Sojusz liczy od kilkuset do kilku tysięcy graczy.
Sojusze grupują się w bloki zrzeszające nawet kilkadziesiąt tysięcy graczy.
Stacje które są na terenie pokolorowanym przez taką barwę to stacje należące do graczy i tylko gracze z danego sojuszu mogą na nich dokować (oraz gracze którym ten sojusz udostępni prawa dokowania)

Proponuje stworzenie wlasnego corpa potem własnego sojuszu i podbój całego EVE jakiego się da !
Bądź cesarzem najwyższym władcą terenów conquerable !

Ezrael:
Tylko zeby sie tak bawic to trzeba miec jakies zaplecze finansowe chyba nie ?
bo jak ja mam jeden ship i mi go rozwala to potem bede znowu klepal jakies badziewne misje od poczatku :). 
W tych low secach robi sie cos oprocz pvp i zajmowania nowych stacji ? (misje albo cos innego?)

Pozdrawiam,
Ezrael

Yogos:
No to już nie w low secach tylko w deep 0.0.
Heh przyznaje że ciut z kpiną pisałem poprzedniego posta, wybacz mi proszę te drobną złośliwość.

Jeśli na poważnie ci sie misje znudziły to proponuje ci dołączenie do którejś z korporacji.
Niekoniecznie nawet polskiej jeślki znasz jakiś obcy język.

Jedna rzecz wyjście z empire do lowsecu/0.0 zazwyczaj jest dość bolesne i nie radze robić tego samemu naprawdę rozważ dołączenie do jakiejś korporacji.

Tu masz spis polskich:
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=5&Itemid=6

Jak grasz niedługo proponuje  The Unseen
Jak już troche pykasz i chcesz odrazu do 0.0 to w c0ven są obecnie dobre warunki żeby się zapoznać z 0.0 i potłuc troszke BSów. Na pewno Rave rekrutuje może uderz do nich.

Ezrael:
a jak myslicie warto troche skilowac gornictwo fighterowi , zeby sie troche rozerwac na paskach czy kopanie  fighterem to zly pomysl ?:)

Pozdrawiam,
Ezrael.

Ellaine:
Zły, kopanie jest bardzo fajne, ale niestety daje mało kasy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej