Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (69/83) > >>

Dormio:
Właśnie miałem na myśli +5, na które niestety nie wszystkich stać (sam latam na zestawie +3 tylko dzięki "zaoszczędzonym" LP z czasu jak robiłem sobie standingi).

Martinoff:
Taką wczoraj miałem sytuację:  wykonywałem jedną z misji eventowych (ten zestaw bodajże 7 misji, za które można dostać fregatę) i właśnie otrzymałem Herona, więc się chciałem przesiąść ze statku początkowego. Co bezzwłocznie uczyniłem. Statek nooba wywaliłem, sam nie wiem czemu. Tylko, że zapomniałem wyjąć itemy z cargo. Nic cennego tam nie miałem. Problem się pojawił dopiero kiedy okazało się, że do zrobienia kolejnej misji od tego agenta, potrzebuję Basic ****** (zapomniałem nazwę, a jest DT teraz) - który był w formie nagrody za jedną z poprzednich misji. A owe urządzenie miałem w cargo na noobowskim statku. Nie przejąłem się tym i zajrzałem do marketu, żeby kupić nowe. Wersji Basic nie było, więc kupiłem za kilkadziesiąt tysięcy wersję I. Tylko, że okazało się, iż żeby używać tego urządzenia potrzebuję skillbooka z Archaeology, który kosztuję prawie milion isków. Więc pomyślałem sobie, że powiem temu agentowi, że tę misję mam w.... i, że jej nie wykonam. Myślałem, że będę mógł zacząć tę serię misji od początku. Chociaż agent nadal mnie lubi za każdym razem jak chcę misję mówi, że nie ma nic dla mnie. Da się coś zrobić, żeby znów wykonać dla niego misje? Pozdrawiam.

Ellaine:
Nie ma zadnej nadziei, przegrales Eve ...
Yyyy
Te misje nie sa obowiazkowe. Mozesz ich nie zrobic i zyc.
Sprobuj tez zresetowac koncowke tutoriala.

Belert:
Mam pytanie.Zrobilem dosc dluga i ciezko misje , nzabieralem po piratach sporo gratow.I tak np.Hobgoblina moge sprzedac za 100 isk a widze ze jest i po 15k .Czy to znaczy ze musze leciec na te stacje zeby go sprzedac?
Probuje wystawic kontrakt ale mi pisze ze najmniejsza cena to 1kk.Jak zrobic eby on byl wystawiony na mojej stacji za np. 15 k ?

Ellaine:
Wybierasz aguzik advanced w okienku sell, ustawiasz i klikasz ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej