Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Belert:
Jeszcze raz dziekuje :)
mam pytanie mam na alcie (na tym samym koncie ) z 10 m jak to wyslac na maina ?I jeszcze 3 ffragaty da sie wyslac ?
maTTi:
--- Cytat: Belert w Października 12, 2007, 19:55:32 ---Jeszcze raz dziekuje :)
mam pytanie mam na alcie (na tym samym koncie ) z 10 m jak to wyslac na maina ?I jeszcze 3 ffragaty da sie wyslac ?
--- Koniec cytatu ---
1. People & Places > tam masz wysukiwarke, to szukasz swojego alta > potem prawy przycisk i 'give money'
2. Co do przekazywania przedmiotow na alta, to musisz wystawic kontrakt na niego.
Belert:
Balem sie zapytac :) dzieki wielkie
Martinoff:
Wróciłem :-) niektórzy może mnie pamiętają - pogrywałem trochę w okolicach kwietnia :-) Później przerzuciłem się na AO. Natomiast kilka tygodni temu uświadomiłem sobie, że tęsknię za Eve :-) Więc postanowiłem wrócić, ale naszło mnie jedno pytanko: wiem, że nigdy nie dogonię graczy, którzy zaczęli grać zaraz po premierze Evki, ale czy będę miał jakiekolwiek szanse (w przyszłości), by mierzyć się z graczami grającymi kilka lat? Czy już do końca życia będę tym mniejszym, gorszym itp.? Pozdrawiam.
Nerxes:
Bedziesz sie mogl zmierzyc z kazdym :) po roku powinienes miec dobrze wyskilowana jedna rase. Kilkuletnie postaci moga najczescie latac wieloma
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej