Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (65/83) > >>

Belert:
coz ja mam z innej beczki.Chcialem przedluzyc triala , mam na karcie visa przedplaconej ING banku 85 zeta i co chwila mi odrzuca .Brak autoryzacji.Smiem przypuszczac ze 19,99 e to kwota bez watu i tu chodzi o 26 e co daje ponad 100 zeta .Dobrze mysle.Zawsze mi tak karta dzialala. :tickedoff:

Ellaine:
Zle myslisz.
Po pierwsze, bardziej oplaca Ci sie przedluzyc time codem, bo time code nie zawiera oplaty za uruchomienie konta (5$) ale i tak uruchamia konto.

Po drugie vat to dla CCP pojecie zabawka sluzace ciagnieciu z ludzi dodatkowej kasy, ktorej suma niekoniecznie jest zgodna z wysokoscia prawdziwego vatu. Wydaje mi sie ze w Islandii oni go w ogole nie musza placic. W kazdym razie "wliczenie" vatu dla europejskich klientow polega na tym, ze zamiast 15$ placisz 15€. Roznica miedzy kursem Euro a dolara niekoniecznie jest 22% (czy ile tam wynosi vat na gry), wiec po prostu CCP rozlicza sie z tego w sposob troche beztroski.

Mozesz polaczyc sie przez proxy na majorce ze strona eve i mimo wpisania adresu w PL czy UK, placil bedziesz w $ czyli taniej.

A karty niektore nie nadaja sie do placenia w internecie.

Belert:
Jak mam przedluzyc time codem ?Mam kupic kod za 14,99$ ?o taki chodzi , ale gdzie go kupic ?Moja karta placilem za wowa i Anarchy online .I nie bylo problemow.

Belert:
Po prostu to a jaja nieziemskie!!!!!
1.Dziekuje za podpowiedz.
2.ZAplacilem 15 dolarow zamiast 20 euro i wszystko dziala czyli kolo 40 zeta zamiast 82 i moja kartta byla tym razem ok :)
3.Znajomosc angielskiego konieczna , a wlasciwie zrozumienia belkotliwej wymowy pana z ameryki , dobrze ze sympatyczny.
mam pytanie mam na alcie (na tym samym koncie ) z 10 m jak to wyslac na maina ?I jeszcze 3 ffragaty da sie wyslac ?

Voulture:
Właśnie dlatego wszystkim polecam shatered badz allegro :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej