Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Ellaine:
Jest mozliwe.
Robia to konkretne modele ratów, i na paskach i w misjach. Zwykle są to fregatki.
Voulture:
... zwyle sa ta fregatki z bounty powyzej 20.000 isk aletakze Spider Dronki itd.
NeX:
Na misjach szkoleniowych zdaje się jest, a także web. Na normalnych misjach nie zwróciłem uwagi aby się pojawiły, aczkolwiek się nie zdziwię skoro są vampiry i weby.
Za to są, albo były nawet na plexach lev 2. Ze dwa lata temu utopiłem mój pierwszy destroyer na scramblujących frejkach jakiejś pirackiej nation. Nieźle się zdziwiłem komunikatem o niemożliwości warpa (było ostrzeżenie na wejściu do DED), a webów też było sporo. Potem spotykałem scramble jeszcze na lev 3, bo jako boss latały tam jakieś cruzy. Natomiast na, którym poziomie misji się pojawiają, to pojęcia nie mam. Latając K'Hanem nigdy nie spotkałem. Może to tylko mój Gallente miał przesrane :crazy2:
brian123:
Gram Achurą minerem, zrobilem wszystkie misje w Todaki ( poczatkowa lokacja) poleciałem do Kakakeli i tam wziolem wszystkie misje po kolei i zadnej przejsc sie nie da bo w cholere piratów trzeba w kazdej rozwalić a ja z moim minerem to nawet muchy chyba bym nie zabil :P . Są jakies specjalne misje dla gorników zeby nie trzeba bylo atakowac calych konwoi piratów?? Jak tak to gdzie je wziąść ??
NeX:
Nie chcę się znęcać, ale początkowe misje robi się Rookie Shipem ze skilami na chybił trafił. Gdzieś od szóstej albo siódmej misji potrzebna jest fregata, którą zresztą dostajesz w prezencie. Misje treningowe musisz wykonać dowolnym sprzętem bez względu na profil postaci. To podstawa umiejętności radzenia sobie w świecie EVE.
Być może wziąłeś od razu misje wojskowe od agenta lev 1. Lepiej zacząć grę od szkolenia w misjach EVENT.
Natomiast później możesz pracowac sobie dla agentów z misjami handlowymi i górniczymi, aczkolwiek, to wcale nie gwarantuje bezpieczeństwa i uniknięcia walki. Zresztą spory procent misji i tak będzie miał charakter wojenny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej