Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (41/83) > >>

Ellaine:

--- Cytat: Horax w Czerwca 07, 2007, 18:06:46 ---
--- Cytat: Albi w Czerwca 07, 2007, 17:43:21 ---
--- Cytat: Horax w Czerwca 07, 2007, 14:38:42 ---1. Tak
--- Koniec cytatu ---
Naprawde????  :o

--- Koniec cytatu ---
hmm, zwieksza prawdopodobienstwo znalezienia. Co do jakosci to:"ilosc przechodzi w jakosc" - akurat w tym wypadku

--- Koniec cytatu ---
Moze ktos to potwierdzic? Bo stoi to w sprzecznosci z moja dotychczasowa wiedza. Wydawalo mi sie, ze zwieksza szanse zakonczenia cyklu, ale jak sie nie skonczy w tym cyklu, to sie skonczy w nastepnym, salvaguje sie wolniej ale wypada to samo. Jak to jest?

Voulture:
Slyszalem plotki, ze do salvagowania faction i oficerow (niebieski componenty) to trzea miec lvl 4. Ale tylko slyszalem, sam mam lvl 2 i i tak nie podciagne, ale dobrze byloby wiedziec. Ktos ma sprawdzone informacje?

NeX:
Do salvowania faction, oficerów na pewno wystarcza level 3.Jak miałem level 2, to odmawiało salvu na oficerach i graczach. Teraz działa. Uzbierałem nawet trochę niebieskiego smiecia. Najwięcej niebieskich równocześnie z jednego shipa wypadło z salvowania statków T2 graczy.

Goomich:

--- Cytat: Daniel D w Czerwca 07, 2007, 00:17:21 ---Witam. Chcialbym sie dowiedziec jaki jest zalecany statek dla Ekonoma po Tormentorze? Zalezy mi na statku przeznaczonym do kopanie i transportowania surowców.

--- Koniec cytatu ---

Do kopania Osprey, do wożenia jakiś industrial.
Na początek kazdy będzie dobry, ale patrząc długodystansowo, to zainteresuj się gallentyjskimi. Co prawda pierwsze 4 są takie sobie, ale Mk.5 ma największą ladownię (można wyciągnąć ponad 40.000 m3, ale do tego trzeba mieć świra).

Sotharr:
Do salvagowania statków T2 graczy wystarczy lvl 3. Jednak bez rigów szansa pomyślnego salvage jest tak niska, że prawie nie ma to sensu. Kiedyś przez 10 minut próbowałem salvagować jakiegoś AF, aż ktoś mi sprzątnął wrak sprzed nosa :(. Ale z 3 rigami Salvage Tackle nie ma problemu. Przy salvagowaniu statków graczy wymagane jest też więcej miejsca w ładowni niż przy NPC.

2. Zależy, co rozumiesz przez złomowiska - miejsca, w których jest sporo wraków czy w których można sprzedać/kupić materiały z salvage.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej