Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Martinoff:
O to to, w nowym CDA jest artykuł na temat Visty i gier na nią (tzn. directxa nowego) - EVE też była i stąd moje pytanko.
P.S. Ogólnie CDA już od dwóch lat nie kupuję, ale ten numer polecam szczególnie - dali pełną wersję Another World 2006 PL.
Pozdro.
marcoos:
--- Cytat: Dormio w Kwietnia 19, 2007, 13:42:26 ---Na razie EVE ma problemy z odpalenie ma Viście (po ostatnim patchu wyskoczyło mi 14 błędów).
--- Koniec cytatu ---
A gdzie Ci te błędy wyskoczyły? Ja gram na viście (64-bitowej) i żadne błędy mi nie wyskakują.
Inna sprawa, że były problemy z Eve voice (w sumie i tak crap, więc nie korzystam), a także są problemy z frapsem (i to mnie boli) wina leży prawdopodobnie z brakiem współpracy z dx10 - niektórzy obwiniają za to sławne DRM :)
Nawet napisałem do supportu frapsa, to mi odpisali, że pracują na wersją dla visty :)
Dormio:
No odpaliła się... i na ekranie wyboru postaci się posypała. Póki mam działające XP nie grzebię w Viście. Szkoda czasu na Vistę, lepiej w EVE posiedzieć ;)
Goomich:
--- Cytat: Kamoris w Kwietnia 19, 2007, 13:46:30 ---Akurat chyba kolega nie mial na mysli odpalenie evki pod vista tylko nowa wersje eve pod dx10 i wersje ktora jest obecnie i bedzie znana jako eve classic bodajze.
--- Koniec cytatu ---
Wersja, która jest obecnie będzie jeszcze bardziej Very Classic, bo DX9 tez dostanie nową grafę. :)
Khadar:
Mam pytanko
Rasa: Minmatar
Line: Brutor
Ancestry: Slave Child (czy cos takiego)
Career: Military
Specialization : Special Forces
1)Atrybutów w tej chwili niepamietam bo serv down ale wiem ze mam 6 inteligencji (czy to wpływa na szybkośc uczenia sie ??)
2) Jakiego statku powinienem używać (w tej chwili mam Riftera) ( jestem bardziej nastawiony na walke)
3) Czy jest coś co jak najprędzej należy opanować ?? (tarcza na jakimś odpowiednim poziomie czy cos :D)
4)Jest jakiś poradnik do Wojaka ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej