Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (26/83) > >>

Kamoris:
A co am klient na ktorym grasz do ogolnie samego serwera gry ???

Dormio:

--- Cytat: Martinoff w Kwietnia 19, 2007, 13:37:28 ---A jak to będzie z Eve na Vistę? Tzn. osoba posiadająca "starą" wersję gry i osoba posiadająca "nową" będą się "widzieć" w grze, czy może będzie nowy serwer? A co z kontami? Tzn. jak mam konto w "starej" Eve i zmienię wersję okienek i zainstaluję "nową" wersję Eve to będę musiał nową postać robić, czy stara się zaimportuje? Pozdro.

--- Koniec cytatu ---
Na razie EVE ma problemy z odpalenie ma Viście (po ostatnim patchu wyskoczyło mi 14 błędów).
Generalnie to jakiego systemu używasz nie powinno mieć znaczenia. Po prostu Ty na Viście w teorii powinieneś mieć ładniejszą grafikę, od tych co zostaną przy "klasycznej" wersji. To podobnie jak z Linuxem. Coraz mniej problemów z odpaleniem EVE na Linuxie i coraz więcej osób na nim gra, a są obecni w tym samym świecie co osoby grające w Win2k/XP.

Goomich:

--- Cytat: Martinoff w Kwietnia 19, 2007, 13:37:28 ---A jak to będzie z Eve na Vistę? Tzn. osoba posiadająca "starą" wersję gry i osoba posiadająca "nową" będą się "widzieć" w grze, czy może będzie nowy serwer? A co z kontami? Tzn. jak mam konto w "starej" Eve i zmienię wersję okienek i zainstaluję "nową" wersję Eve to będę musiał nową postać robić, czy stara się zaimportuje?

--- Koniec cytatu ---

To tylko nowy klient z nową grafiką.
A właściwie nowe klienty, bo updejtowana ma być też wersja na DX9.

Kamoris:
Akurat chyba kolega nie mial na mysli odpalenie evki pod vista tylko nowa wersje eve pod dx10 i wersje ktora jest obecnie i bedzie znana jako eve classic bodajze.

Dormio:

--- Cytat: Kamoris w Kwietnia 19, 2007, 13:46:30 ---Akurat chyba kolega nie mial na mysli odpalenie evki pod vista tylko nowa wersje eve pod dx10 i wersje ktora jest obecnie i bedzie znana jako eve classic bodajze.

--- Koniec cytatu ---
Przecież nie wiem co ma na myśli bo nie umiem czytać w myślach.
Nowa wersja EVE jest po każdym większym patchu... najbliższy to Rev1.4.2 planowany na następny wtorek (24 kwietnia). EVE pod dx10 planowane jest na Rev3.0 (najwcześniej na koniec tego roku).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej