Eve Online > Patche i dodatki
Co by było gdyby... zabrakło Locala...
Xarthias:
Fajny art o temacie jak w tytule (inglisz werszyn):
http://www.eve-tribune.com/index.php?no=24&page=4
Ech... Rozmarzyłem się... ;D
marioosh:
na eve-o wżydyskusja na temat nowego locala od KALI. otóż nie wiem czy wiecie, ale na localu będzie teraz tylko widać osoby z korporacji, do których mamy ustawiony standing. Więc nie będzie widać neutrali ani osób z corpów NPC'owych...
już to widzę, jak będą grupy piratów w noobcorpach sobie grasować po okolicy :) ciekawe czy to wprowadzą, bo na beton to się jeszcze nie określili.
Aeon Horax:
Ha, w sumie nie głupi wniosek, i przemawia do rozsadku. BTW jest jakis polski anti-pirate korp?
Xarthias:
--- Cytat: Mario DelTorres w Listopad 21, 2006, 14:34:49 ---na eve-o wżydyskusja na temat nowego locala od KALI. otóż nie wiem czy wiecie, ale na localu będzie teraz tylko widać osoby z korporacji, do których mamy ustawiony standing. Więc nie będzie widać neutrali ani osób z corpów NPC'owych...
już to widzę, jak będą grupy piratów w noobcorpach sobie grasować po okolicy :) ciekawe czy to wprowadzą, bo na beton to się jeszcze nie określili.
--- Koniec cytatu ---
Wg mnie to "gupie" rozwiązanie... Zamiast komplikować powinni albo wprowadzić Constellation chat (Oveur: "Local shouldn't be a tactical tool, it's for chat") , albo lokala, gdzie widać tylko osoby odzywające się (jak na aliansowym) i odświeżany co 5 do 15 minut...
Xarthias:
--- Cytat: Aeon Horax w Listopad 21, 2006, 14:36:06 ---Ha, w sumie nie głupi wniosek, i przemawia do rozsadku. BTW jest jakis polski anti-pirate korp?
--- Koniec cytatu ---
No pewnie ;D
Generalnie wszystkie korpy PvP biją także piratów więc mogą się nazywać antypirackimi ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej