Eve Online > NoobGarten

Skill map...

<< < (2/2)

garulez:
no taaaaak  :o  o ja glupi jestem ze tez nie skojarzylem tej pozycji, spoko, kupi sie i rozwinie sie ;) dziekuje za wyrozumialosc, po prostu zakrecony jestem a ogrom Eve mnie przytlacza  ;D

Xarthias:
Zaraz przypnę... Bo się przy przenosina wzięło i odpięło ;D

F3d4jk1n:
Garulez, na przyszłość, jeśli masz broń i chcesz nauczyć się z niej korzystać, to kliknij na niej prawym myszy i wybierz opcję Show info... następnie odpowiednia zakładka i masz rozpisane skille potrzebne do obsługi danej rzeczy/broni/statku.

garulez:
spoko, wiem co to 'Show info' przeciez, ale tak jak mowie, wybralem sobie jakis tam missle launcher i patrze ze skill "Missle Launcher operator' jest potrzebny, no to lece do charakter i do skilli a tam nie mam takiego skilla, no to glowkuje ze trzeba pewno jakis skill do tego rozwinac, ale w info interesujacego mnie skilla nic takiego nie jest napisane, wiec z lekka zglupialem i z lenistwa postanowilem jednak napisac na forum, a jednoczesnie sie na nim zarejestrowac ;) no ale kompletnie nie zwrocilem uwagi i zapomnialem po prostu o mozliwosci kupowania skilli, teraz juz wiem co i jak i na pewno dzis sobie odpowiednie zakupy zrobie :)

F3d4jk1n:
Operator czy operation :P w Markecie masz coś takiego jak search... :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej