Eve Online > Patche i dodatki
Eve: Revelations
Aeon Horax:
14 dni na zarobienie 150M ISK to chyba nadal jest mało. No chyba, że będzie delikwent grać 7/24. Poza tym jeśli wzrośnie popyt na TC za ISK to cena automatycznie wzrośnie-prawo rynku :)
Trading, to jest problem, powinni zbanować to na koncie trialowym i sprawa załatwiona.
A sprawiedliwość, hehe, nigdzie jej nie ma :P
future:
--- Cytat: Xarthias w Listopad 26, 2006, 18:25:52 ---A mi się to właśnie nie podoba kompletnie... Noobki startują z 800k spków, obniżone wymagania learningów.... Kufa do tej pory to co, noobki nie miały możliwości startu?? WTF? To tak jakby startować (w porównaniu do poprzednich postaci) z charem mającym prawie dwa miesiace... (4x po ponad tygodniu za learningi i z miesiąc na osiągnięcie 800k sp). Gdzie tu kurwa sprawiedliwość? Jak ktoś zrobi dzisiaj postać, a potem za tydzień kto inny zrobi (już po kali) i będzie full do przodu... Za duże ułatwienie startu.
--- Koniec cytatu ---
Taaa i moje półtorej miesiąca poświęcone na trenowanie skilli poszedło się...
Teraz startowa postać będzie tylko troszkę gorsza.
Uroczo... (wryyyyyyyy!!)
--- Cytat: Aeon Horax w Listopad 26, 2006, 19:07:45 ---14 dni na zarobienie 150M ISK to chyba nadal jest mało. No chyba, że będzie delikwent grać 7/24. Poza tym jeśli wzrośnie popyt na TC za ISK to cena automatycznie wzrośnie-prawo rynku :)
Trading, to jest problem, powinni zbanować to na koncie trialowym i sprawa załatwiona.
A sprawiedliwość, hehe, nigdzie jej nie ma :P
--- Koniec cytatu ---
TC - są już chyba po 170 - 200 mil, o ile mnie pamięć nie myli, więc jest to już utrudnione. A zbanowanie nic nie da - give money też jest zablokowane i co? Trzeba by bylo jeszcze większego ograniczenia w możliwości nauki - np. brak crusów.
A sprawiedliwość? Jest - w nazwie nowej polskiej Inkwizycji...
Perenor:
--- Cytat: [BUFU] Vulor w Listopad 26, 2006, 13:46:21 ---Kufa, to ty w GO grasz i się nic nie przyznawałeś do tej pory
--- Koniec cytatu ---
ale ja dopiero zaczynam i słabiutki jestem ;)
Aeon Horax:
--- Cytat: future w Listopad 26, 2006, 20:05:45 ---
--- Cytat: Aeon Horax w Listopad 26, 2006, 19:07:45 ---
--- Koniec cytatu ---
TC - są już chyba po 170 - 200 mil, o ile mnie pamięć nie myli, więc jest to już utrudnione. A zbanowanie nic nie da - give money też jest zablokowane i co? Trzeba by bylo jeszcze większego ograniczenia w możliwości nauki - np. brak crusów.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie do końca, kolo wszystko co ma zamienić na drogie fanty, których cena kup/sprzedaj jest porównywalna, zakłada nowe konto (lub przekazuje wszystko kumplowi) i startuje nie ze śmieszną ilością 300k ISK tylko z 20M, idąc krok dalej jeśli kopie, albo sprawnie sie porusza w handlu na tc z pewnością jest w stanie zarobić w ciągu następnych 14 dni
A jakby dostał banana na trading, cóż, może se klepać traile ile wlezie...
Goomich:
--- Cytat: Xarthias w Listopad 26, 2006, 18:25:52 ---Jak ktoś zrobi dzisiaj postać, a potem za tydzień kto inny zrobi (już po kali) i będzie full do przodu...
--- Koniec cytatu ---
Nie będzie, wszyscy, którzy mają poniżej 800k też dostaną SP.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej