Eve Online > Patche i dodatki
Eve: Revelations
Xarthias:
Ja tam jestem ciekaw jednego:
--- Cytuj ---Warp to 0 km' will be added as an option to the 'Warp' menu. This is being done in conjunction with the deletion of 'Instajump' bookmarks, a major contributor to database and game lag. It is highly recommended for players to delete their instajump bookmarks before the Revelations deployment. This action will improve client performance and decrease log-in times. Note: Normal bookmarks will not be affected by this change
--- Koniec cytatu ---
Jak oni odróżnią insta od "normalnych" bmek... Albo co rozumieją przez "normalne"...
Co do triala i normalnego konta...
Napisali, że nie można się zalogować na triala jak jest się zalogowanym na innym koncie...
A jak najpierw zalogujesz się na triala, a potem na normalne konto? 8)
Aeon Horax:
Właśnie skończył mi się Analytical Mind lvl5 - 7 dni - piekło. >:(
A tu patrze i nie wierze:
Advanced learning skills prerequisites have been lowered from 5 to 4.
Po Revelations będę 3 tygodnie do przodu :P i od razu advance,
hehehe ;D
offtopic: słownik na forum działa wyśmienicie.
Goomich:
--- Cytat: [BUFU]Szakal w Listopad 26, 2006, 12:34:36 ---chodzi im o to ze baza danych na Sis
--- Koniec cytatu ---
Serenity, nie Singularity.
Voulture:
Zmniejszenie wymagan na adv learningi jest akurat duzym plusem. NIgdy w zyciu nie zrobilbym pewnie presenence, a teraz mozna sie juz zastanowic... Pomaga tez w szkoleniu, trzeba bedzie rozpisac nowa, zoptymalizowana wersje robienia lernow, ciekawe kiedy wejda zmiany do evemona ;) Fajnie, wraz z nowymi dostepnymi sposobami tworzenia bohaterow, ccp umozliwilo noobkom poczatek. Teraz uzbieranie na tc na trialu jest juz niczym szczegolnym.
Co do bmek - wprowadznie "warp to 0km" nie rozwiazuje potrzeby posidania ssow sniping pointow i tym pdobnych. Rozwiaze za to potrzebe tworzenia bmek z danych punktow na gejty, gtg czy na i z stacji. Mysle, ze jezeli zmiana bedzie stala, skopiuje swoje bmki do szutla w empire i wypieprze z p&p.
Kali mi sie podoba, szkoda tlyko ze dali dupy z localem ;]
Xarthias:
A mi się to właśnie nie podoba kompletnie... Noobki startują z 800k spków, obniżone wymagania learningów.... Kufa do tej pory to co, noobki nie miały możliwości startu?? WTF? To tak jakby startować (w porównaniu do poprzednich postaci) z charem mającym prawie dwa miesiace... (4x po ponad tygodniu za learningi i z miesiąc na osiągnięcie 800k sp). Gdzie tu kurwa sprawiedliwość? Jak ktoś zrobi dzisiaj postać, a potem za tydzień kto inny zrobi (już po kali) i będzie full do przodu... Za duże ułatwienie startu.
A przeciw zarabianiu na tc na trialu też jestem. Za dużo gówniarstwa się zrobi. Z obu powodów.
Obym był złym prorokiem.
Co do bmek mam mieszane uczucia... Jeśli rzeczywiście poprawią sytuację z lagiem, to pal licho niech będzie to warp to 0...
A z localem co w zasadzie robią? Bo w patchnotes nie znalałem ani słowa...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej