Eve Online > NoobGarten

Warp na 100 km

<< < (2/3) > >>

LordDide:

--- Cytat: "LosBekoczoS" ---Hym nie zebym ale ... chym jak mozna grac tak dlugo ( skile na cerberusa zrobic ) i nie wiedziec ze bombelek wciaga ??:D przeciez to codziennosc i bombelki stawiane i wystrzeliwane przez dictory wciagaja :D
--- Koniec cytatu ---

No mo?na  8)  wystarczy zacz?? gre postaci?, któr? kto? inny wychodowa? odpowiednio  :roll:
Oczywi?cie nie sugeruje ?e autor topiku takow? postaci? gra  :wink:

pc5:

--- Cytat: "Klein" ---Jaki? czas temu warpn??em si? do gejta z ustawionym 80 km, tymczasem wywarpowa?o mnie na 15. Okza?o si?, ze na gejcie byl kamp ( z b?blem ) i wjebalem przez to Cerberusa - je?li napisze petycje o to, to sa jakies szanse, ze ccp odda mi statek ?
--- Koniec cytatu ---

JAAA PIERDOOOO*****E!!! NC...

edit (5 min pó?niej) : przeczyta?em to pare razy i ... dawno mi tak ga?y na wierzch nie wysz?y.

Ellaine:
Nie wszyscy zyja na stale w 0.0. Dla mnie po spokojnym zyciu imperialnego AFK haulera, bomble tez byly czyms nowym, zanim staly sie czyms swojskim :)

Goomich:

--- Cytat: "Ellaine" ---Nie wszyscy zyja na stale w 0.0. Dla mnie po spokojnym zyciu imperialnego AFK haulera, bomble tez byly czyms nowym, zanim staly sie czyms swojskim :)
--- Koniec cytatu ---

Hehehe, ja dzisiaj w nocy spotka?em go?cia, dla którego sentry przy stacjach by?y czym? nowym.  :twisted:

Ellaine:
Mnie tydzien temu tez zaskoczyl concord billboard. A teraz  szykuje sie na dluzsze wakacje w imperium, ostatnia proba aktywnego grania przez ponad pol godziny zakonczyla sie dwoma godzinami snu, a cudowna kariera AFK haulera czeka :) Alciak bedzie smyral ludzi blcakbirdem w pyski jak bede miec na to chwile.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej