Eve Online > Patche i dodatki
Tank pasywny i DRAKE
Xarthias:
[OT Mode on]Rho, Mona, a wy to siostry bliźniaczki jesteście? :P [OT Mode off]
Mona - nie samym tankiem się żyje... Temat się kręci wokół misji, a przy dpsie feroxa, drake jest spoooro lepszy.
Odnośnie wyboru bc tier2 a bs tier1 - każdy wybór ma zalety i wady. Imho największą zaletą bc jest to, że zarówno sam statek jak i fit na niego jest tańszy niż na bsa. Drugim ważnym argumentem jest fakt, że na skille na moduły medium poświęcisz mniej czasu niż na large.
Goomich:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 22, 2007, 14:49:31 ---Mona - nie samym tankiem się żyje... Temat się kręci wokół misji, a przy dpsie feroxa, drake jest spoooro lepszy.
--- Koniec cytatu ---
Jak to rakietowiec. :)
Ale jednak wątek jest o pasywnym tanku, a mój komentarz też tego tanka dotyczył.
Zresztą jeśli chodzi o zastosowania BCków, to ja tu myslę, żeby powiesić takiego jednego obok Hulka i w razie czego klepać raty 10 dronkami T2. :knuppel2:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 22, 2007, 14:49:31 ---Odnośnie wyboru bc tier2 a bs tier1 - każdy wybór ma zalety i wady. Imho największą zaletą bc jest to, że zarówno sam statek jak i fit na niego jest tańszy niż na bsa.
--- Koniec cytatu ---
No, tym bardziej, że w Soli ciężko juz dostać BSa tier 1 za mniej niż 80 baniek. ;D
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 22, 2007, 14:49:31 --- Drugim ważnym argumentem jest fakt, że na skille na moduły medium poświęcisz mniej czasu niż na large.
--- Koniec cytatu ---
Tym bardziej, że przy rakietkach nie trzeba się męczyć z mniejszymi wersjami. :)
Ellaine:
Soli?
Kamoris:
soli=solitiude.
Ano to maja bonusy drake do pasywnego tanka ze majac wiekszy dmg mniej musisz tankowac przez co tank jest jeszcze bardziej ydajny 8)
Rhovana:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 22, 2007, 13:37:24 ---Rhovana kochanie, jeszcze wytłumacz wszystkim tu zebranym co bonusy do rakiet mają wspólnego z tankiem.
--- Koniec cytatu ---
Misiek w pierwszym poście napisałeś "bonusy" a nie "bonusy do tanku" a to jest imo istotna różnica, wiec uprzejmie sprawdziłem i poinformowałem że jest różnica miedzy"bonusami" 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej