Eve Online > Patche i dodatki

Tank pasywny i DRAKE

<< < (3/7) > >>

White_Haven:

--- Cytat: "Ellaine" ---Hm, to znaczy ze moj blad, wydawalo mi sie ze wszystkie type-whatever kosztuja tak od 100 w gore, ale widac nie wszystkie :)
--- Koniec cytatu ---

Hehe, nie pomyli?a? si?, Type-D Shield Relay kosztuje 100... tysi?cy, a nie milinów. To jest po prostu named t1 shield relay. Pfft. Tak naprawd? to on losztuje mniej ni? 100k.

Kitten:
Taki tank to nic specjalnego nieraz widzia?em podczas mining opów alta w feroxie z podobnym fitem i uzywaj?cego foreman link'a, czy jak to sie tam zwie, który tankowa? 3 angel BS'y i obstawe.

Voulture:
Nie o to chodzi ile ratow stankujesz, ale o to, ze mozna na nim spokojnie wyciagnac z dorbym rechargem 25k shielda z resami rzed 70 i wiecej procent. I do tego 7 luncherow... Wiedzialem gdzies screena z takim fitem,ale powiem sczerze ze nie wiem czy w low byly pdu czy rcu np. Co nie zmienia faktu, ze jest dosc... chore ;)
Przypominam przy tym, ze jest to bc, nie bs... Ciekawe swoja droga ile bedzie kosztowal taki drake - jak patrzylem, musi calkiem sporo, bo potrzebuje np 4k zydrine'a itd... NIe orientuje sie dokladnie w cenach, ktos potrafilby oszacowac? Z drugij jednak strony latanie wymaksowowanym bc zabiera niesamowita ilosc skilli... Zastanawiajace, czy nie bedzie sie oplacalo przy tym bardziej latac bsem. Plus jest taki, ze taki bc na 5 przyda sie dla tego commanda, a o bsach t2 malo slychac poki co :)

Goomich:
Nie wiem czym sie tak podniecacie.
Przecie? Drake ma takie same bonusy jak Ferox, a ?e na Feroksie mo?na wykr?ci? niezlego pasywnego tanka, jest wiadome nie od dzi?.

Kamoris:
Jest sie czym podniecac bo drake ma 2 missle sloty wiecej i 1 med wiecej  :P
Pewnie bedzie mozna nim stukac misje lvl4 przy odpowiednim ficie :)
A bedzie kosztowac cos kolo 50 mil

A i zapomnialem ze ma bonus do rofa :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej