Eve Online > NoobGarten

Agent milczy, nie moge robic misji Caldari :(

(1/2) > >>

Kokkodak:
Witam.
Jestem poczatkujacym graczem. Mam taka sytuacje: Zaczelem grac Caldari w 1 bazie na poczatku wylaczylem samouczek, zrobilem 2 misje od turtorial agenta i dalej juz ze mna nie chce gadac, a inni agenci splawiaja mnie bo mam za maly standing i musze robic misje u nizszych agentow (czy jakos tak). Zresetowalem turtoriala, przerobilem go, ale agent dalej milczy....

O co chodzi jakby ? Dzieje sie to w Amsen VI - Moon 1 - Science and Trade Institute School.

Help.

Ellaine:
1.Sprawdz sobie w character -> standings w jakim korpie masz najlepszy standing w caldari state.
2.People & places -> search (corp): znajdz tego korpa i daj "showinfo"
3.Przejdz do zakladki agents i przejrzyj wszystkie oddzialy firmy. W kazdym dziale agenci listowani sa od dostepnych do niedostepnych. Agent ktorego zobaczysz po "Available to You" bedzie z Toba gadal i da Ci misje.
4.Prawym guzio?kiem myszki na tymze agencie wybierz "set sestination i zasuwaj do kolezki do pracy.
5.Uwazaj na czerwone kuleczki na trasie (liscie systemow przez ktore lecisz). Jesli sa, a masz slabe nerwy i myslisz, ze bycie zestrzelonym ze 150 km przy bramie byloby dla Ciebie irytujace, wybierz innego agenta - poszukaj jakiegos w "zielonym" systemie.

marcoos:
Zawsze mo?esz skorzysta? z mapy. W której?? z zak?adek zaznacza si? opcje Agents i na mapie poka?? si? bia?e kropki, oznaczaj?ce systemy w którym s? Agenci mog?cy da? Ci misj?. Po najechaniu na konkretny system pojawi? si? dane bardziej szczegó?owe (stacja, lvl agenta itp).

Przy okazji dowiesz si?, ?e w przestrzeni Jove te? czekaj? na Ciebie Agenci :)

Kokkodak:
No tak, ale przez to nie moge robic misji w stacjach Caldari, a o to sie przeciez rozchodzi  :?

marcoos:

--- Cytat: "Kokkodak" ---No tak, ale przez to nie moge robic misji w stacjach Caldari, a o to sie przeciez rozchodzi  :?
--- Koniec cytatu ---

Nie kapuj? o co Ci chodzi... przez co nie mo?esz robi? tych misji? Uko?czenie tutoriala nie jest do niczego potrzebne. Po jego sko?czeniu masz chyba tylko wiadomo??, ?e mo?esz lecie? gdzie? tam - ale to jest tylko podpowied?, a nie jaki? obowi?zek.

Przeszukaj map? - tak jak opisa?em i wybierz sobie Agenta (wg. swoich upodoba? - czyli albo misje kurierskie, miningowe, handlowe albo bojowe)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej