Eve Online > NoobGarten

Combat recon a Force recon ?

<< < (6/13) > >>

HIMK:

--- Cytat: "GumisPLL" ---Jak mam latac reconem to takim zeby manewrowac na wszystkie rasy a nie zeby nawiewac przed matarami i caldari.
--- Koniec cytatu ---

Jeszcze raz przypomne: w EVE nie ma uber statku i uber fitu na wszystko.

Czy poswieciles chwile no obejzenie tych dwoch filmikow do ktorych dalem linki ? Warto podpatrzec innych jak posluguja sie reconami.

Inna dobra rada odnosnie PvP: Nie lataj na PvP statkiem na ktory cie nie stac, znaczy takim ktorego nie bedziesz w stanie zastapic nowym w miare krotkim czasie. Swiadomosc ze mozesz wdupic cacko na ktore zbierales przez kilka miesiecy badz caly twoj staz w EVE obnizy twoja skutecznosc w PvP. Beda ci rece drzaly a reakcje beda opoznione. A wtedy szanse na wdupienie rosna.

Ronin:
Jak fachowo powiedziane :) ladne himk. Gumis ja wiem czym bede latal i czym sie oplaca latac...

GumisPLL:
heh ok. ja swoje zdanie mam wy swoje i ok.

Kamoris:
Gumis a latales reconami ?? Ludki 2 strony madrze prawia a ty ciagle swoje :P. Czasem warto skorzystac z dobrych rad.

GumisPLL:

--- Cytat: "Kamoris" ---Gumis a latales reconami ?? Ludki 2 strony madrze prawia a ty ciagle swoje :P. Czasem warto skorzystac z dobrych rad.
--- Koniec cytatu ---

Kam ja nieneguje nikogo ale zamierzam inna taktyka grac .A codo chlopakow to jestem wdzieczny za rady :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej