Eve Online > NoobGarten
Koniec triala - koniec gry ??
hallor:
Dokladnie - i nie zachowuj sie jak bolszewik ;);)
H.
przemas:
--- Cytat: "roofi" ---
--- Cytat: "Brocha" ---
Nie mam kasy na to ?eby co miesi?c p?aci? 14 euro za gr? :/
--- Koniec cytatu ---
no to szcz??liwie sko?czy?e? przygode z eve-online, b?dziemy t?skni? :cry:
roofi
--- Koniec cytatu ---
ja nie bede
LosBekoczoS:
Ej no ale chlopaki jestescie zniechecajacy... trza od innej strony mowic.
Mozna grac w eve za FREE ale trzeba naprawde przysisc i najlepiej wystrugac kase wlasna na pierwszy miesiac gry. ( niewieze ze jak ktos ma neta kompa itp niezdobedzie w miesiac 40 zl naprawde NIEWIEZE 40 zl to 7 paczek fajek, 10 browcow, 4 wyjscia do kina, 2 pozadne pizze, niejedzenie sniadan na uczelni przez tydzien.
Po tym miesiacu mozesz placic kasa z gry za gre i juz dalej sie kula ale naprawde trza przysiasc.
a pozatym NIEMA I NIE BEDZIE NIGDY DARMOWYCH SERVOW EVE :D
I juz nie krzyczcie na kolege :D :D :D :D
Sir Falo:
I z wielk? rado?ci? przytakn? Bekoczowi za cudowne s?owa prawdy wyra?one w jak?e poetycki sposób :)
Znalezienie kasy na EVE to jest tylko odrobina dobrej woli i wyboru - albo wale w kocio? broway i nie gram w EVE (a od tego brzuch ro?nie, bo jeszcze trzeba co? przy tym piwie zje??) aaaalbo, gramy sobie spokojnie w EVE, gdzie mozna po nied?ugim czasie gra? za free, lub pó? free, bo ISK to te? waluta :>
Chwa?a Ci CCP, ?e nie by?o, nie ma i nie b?dzie darmowych serwerów! Wi?kszego b?ogos?awie?stwa chyba nie mog?o by? :)
redbart:
Narazie mi sie nie udalo dojsc do stanu gdzie mozna grac za free, ale pracujenad tym - ta cholerna przerwa ;)
Hmm do browarow s? fajki a nie ?arcie :). Wi?c prosze o dementi odno?nie ?arcia przy browarach :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej