Eve Online > NoobGarten

Par? pytanek

(1/4) > >>

Oz:
Witam. Od niedawna gram w EVE, od bardzo dawna w kosmiczne symulatory i mam par? pyta? do rzeszy bardziej zaawansowanej :)

1. Jak podczas walki przeprowadza si? manewry ? ( w stylu np. uniki )

2. Wykona?em kilka zada?, kupi?em Punishera - jakie s? dalsze cele w grze ? ( bo robienie ci?gle tych samych zada? nie zaliczam do przyjemnego sp?dzania czasu )

hallor:
1. Myszka, bylo w tutorialu
2. Cele wyznaczasz sobie sam :)

H.

Oz:

--- Cytat: "hallor" ---1. Myszka, bylo w tutorialu
H.
--- Koniec cytatu ---

Pomijaj?c szczegó? ?e mój statek reaguje jak krowa :) to nie widze ?adnej ró?nicy w tym czy sie ruszam czy nie ruszam - nie o to mi chodzi?o.

Xarthias:
Generalnie eve to nie symulator.
Klikaj?c myszk? ustalasz kurs, mo?esz zmieni? pr?dko?? i kogo? orbitowa? lub (stara? si?) trzyma? na dystans. Mo?na by jeszcze wspomie? cos o pr?dko?ciach k?towych itp, ale na pocz?tek nie warto zawraca? sobie g?owy.
A ?e si? rusza jak krowa... Skille zrób odpowiednie, wyposa? okr?cik i b?dzie ?miga? (mowimy oczywi?cie o ma?ych stateczkach, bo im wi?kszy tym z tym ?miganiem wi?kszy problem).
O ile pami?tam, rekord pr?dko?ci po rozszerzeniu ColdWar wynosi oko?o 10 czy 12 km/s dla interceptora

regis:
crow + domination nano + maxniete skile + hg snake + maxniete gang moduly == 16km/s.
widzialem na wlasne galy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej