Eve Online > Patche i dodatki
Dragon
Assari:
he, he, licznik doszed? do zera a teraz juz ze 2 minuty liczy od 5sek do zera i od nowa 5, 4, 3, 2, 1, 0,,,, i 5, 4, 3... :D
HIMK:
No to CCP uczy nas liczyc w koleczko.
A juz bylo tak pieknie i tu nagle sru padl server, ech...
White_Haven:
Oho, nie jest za dobrze, startup to si? co i rusz wyd?u?a, teraz minuty zamiast sekund... a mo?e oni rzeczywi?cie nas liczyc naumiewaj? :P
maTTi:
Teoretycznie dziala, ale po wyborze postaci nie konczy sie wgrywac.
Sir Falo:
To nic :) Jak pad?o o 21:40 czy co? to mia?em 10 sekund do zmiany skila:( A potem tylko spa? ju?...
Ale, powa?niej rzecz bior?c, patrz wprowadzi? bardzo ciekaw? rzecz, a raczej wielki nerf dla atakujacych - przy wlotach cala banda do jakiegos systemu nast?puje kolejkonowanie na bramie - w efekcie wczoraj zosta?a wykoszona atakuj?ca grupa 40 czy 60 osobowa (niepamietam) przez niezbyt duza kampe na bramie. Jeden po drugim wskakiwali i padali jak muchy. Dla kampujacych to cudna zmiana, a dla atakujacych smierc. Jestem zdania, ze to moze byc ciekawe, ale musialo by byc rozwiazane to bardziej w sposob taki, ze wyskakuje sie po drugiej stronie w odleglosci dalszej niz widac kogos w overview - czyli dolot powrotny na gate na warpie. Samo kolejkonowanie moze byc fajne, przynajmniej Ci ktorzy atakuja sobie musza brac pod uwage, ze uciekanie z systemu juz nie bedzie takie proste (to mi sie podoba w tym najbardziej).
EDIT:
Fajnie by by?o,gdyby taka flota wlatujaca do systemu musia?a sie po prostu gdzie? zebra? z lowosych safe spotów - wydaje mi si? to bardziej realistyczne, a przez to ciekawsze. W ko?cu odleg?o?ci mi?dzy systemami s? doooo?? duuuu?e wi?c a? nieprawdopodobne, by bramy systemowe tak dok??dnie wystrzeliwa?y statki z dok?adno?ci? do kilometra (15km w sferze wokó? bramy).
Jedynie pozostaje wtedy pytanie jak rozwi?za? bardzo przyjemne campowanie bram wlotowych, a co za tym idzie przeprojektowanie troche zasad dzia?ania baniek i dictorów.. Skomplikowane to...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej