Eve Online > NoobGarten
Aktywacja triala.
Remx:
gdzie znajde jakiegos samouczka o USAproxy :P ?
ktory wyjasni mi krok po kroku jak sie logowac przez owe cudo ?
bo w serch wpisalem USAproxy i znalazlo mi tylko ten temat :/
Pozdrawiam
PnPride:
o proxach nic nie wiem ale na www.play.pl masz pakiet startowy (przedluzajacy triala) za 55 zl ;) wiec nie zastanawiaj sie tylko bierz puki gorace ;)
dodam tylko ze zagraniczne odpowiedniki tego kosztuja ok 80 zl ... wiec nei ma sie co zastanawiac :) no chyba ze usaproxy jak ktos wspomnial mialbys konto za ok 40 zl /mc ale sam zadecyduj czy chce ci sie w to bawic ;)
redbart:
Hmm..., ?o matko, z proxy to takie straszne ze hoho, dos?ownie odaplsz 30 skryptów i ci ustawia :>
Pozatym kto? nie pisa?, tylko ja... wyparaszam sobie :twisted:
Wi?c tak, szukasz w tym USA proxy, wybierasz takiego ktory obsluguje HTTPS, wpiszuje zwyk?e proxy do Przegl?darki WWW, ewentualnie do Internet Explorera i wio.
Bonus taki, ?e potem niezale?nie od op?at przez zwyk?a stron? bez PROXY czy z kontynuacji karty leci w $$... czyli obecnie taniej, a nie zapowiada sie aby wkrotce kursy si? odwróci?y.[/url]
PnPride:
--- Cytat: "redbart" ---
Pozatym kto? nie pisa?, tylko ja... wyparaszam sobie :twisted:
--- Koniec cytatu ---
ano mialem na mysli ze ktos w tym temacie :)
WolfSimon:
To jak ju? kto? si? zabawia z "USAProxy" ?e uzyj? stosowanej tu nazwy, to niech we?mie pod uwag? ewentualne konsekwencje tej?e zabawy. Ujawnienie danych karty i przechwycenie pinu na samym szczycie listy niebezpiecze?stw powinno zniech?ci? "oszcz?dnych" bo mo?na straci? duuuu?o wi?cej ni? zaoszcz?dzi?...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej