Eve Online > NoobGarten

Aktywacja triala.

<< < (5/6) > >>

redbart:
Taaak, utrzymanie karty Inteligo Visa Electron kosz tuje krocie, bankrutuje oddaj?c 0.99 z? bankowi, które i tak bym musia? oddawa?, bo tak wyp?acam pieni?dze.

White_Haven:
Eeee, dobra, durny jestem, zgubi?em si?. Ekart? wybieram opcj? p?atno?ci jako kart? kredytow? czy przez pay by cash? Bo na opcji kredytowej chamy chc? mi obci?c 5 dni kóre mi pozosta?y. A i jeszcze jedno - czy przy tranzakcji ekart? przed?u?enie nast?puje natychmiast, czy trzeba czekac ile? tma dni na potwierdzenie :?:

lololololol zamota?em si? :oops:

White_Haven:
Ufff, dzi?ki wielkie :)

Bisik:
Witam!

Chciałem zapytać czy można aktywować wersję trialową EVE po pewnym czasie od upłynięcia 14 dniowego okresu próbnego? Np. miesiąc lub pół roku od momentu zainstalowania klienta.

I jak wygląda sprawa w przypadku nieciągłości aktywacji czyli, że np. kupiłem TC na 90 dni, a potem mam 6 miesięcy przerwy i znowu chcę aktywować stare konto. Czy nie będzie konieczności zakładania nowego konta?

Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Voulture:
Moze odblokowac kiedy chcesz, ccp nie usuwa raz aktywowanych kont a te bez platnosc po bodajze roku, wic bez obwa mozesz tc uzyc po tygodniu lub 5 od onca triala i robic sobie pzrerwy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej