Eve Online > NoobGarten
Pytanie noobka: ganking na misji??
Robus:
Niedawno rozpoczalem moja przygode z evka i wczoraj bardzo mocno sie zdziwilem.
Mianowicie w trakcie wykonywania misji przez jednego z moich kolegow nagle zwarpowal sie do niego inny gracz i zaczal go stukac.
Sytuacja miala miejsce w SS 0.9. Policja NIE przyleciala.
Moje pytanko: jak to jest mozliwe ?? Czy tereny do misji nie sa generowane losowo ??
Jesli tereny nie sa losowane to pewnie da sie ustawic bookmarka, a dalej to juz wiadomo .....
Tomash Kovahlsky:
Misje odbywaja sie raczej w losowych miejscach... ale takie miejsce mozna namierzyc. Natomiast, to ze concord nie przylecial moglo byc spowodowane np. tym, ze korporacje sa w stanie wojny ze soba...
Robus:
--- Cytat: "tok_72" ---Misje odbywaja sie raczej w losowych miejscach... ale takie miejsce mozna namierzyc. Natomiast, to ze concord nie przylecial moglo byc spowodowane np. tym, ze korporacje sa w stanie wojny ze soba...
--- Koniec cytatu ---
jestesmy nowym corpem, nie mamy ani wojen ani sojuszy :)
generalnie to w corpie mamy kilka osob tylko - sami kumple, a ze gramy w sumie od 2 tygodni niecalych (trial ;P) to ciezko o jakas wojne jak najlepszy statek to cruz ;P
Rozwijajac noobostwo: jak namierzyc taki teren misji ?? :D
Tomash Kovahlsky:
no to nie wiem co z tym Concord'em... moze ktos inny ma wieksza wiedze w tej kwestii..
Natomiast jesli o namierzanie chodzi... to uzywa sie do tego Scan-Probes... jak poszukasz na forum to cos pewnie znajdziesz.
pticu:
petycje trza napisac ze cie konkordoken nie obronil w 0.9
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej