Eve Online > NoobGarten
Kilka pytan from noob
bojakki:
No gram juz 4 dzien i musze powiedziec, ze strasznie zbugowana ta gra. Juz kilka razy sie zdarzylo, ze cos kupilem, kasa odjeta a przedmiotu w assets nie ma:/
czasami tez mysli lokalizacje, kaze zadokowac w stacji 15 km obok, a ten mi sie warpuje kij wie gdzie.
tez tak macie?>
Xarthias:
--- Cytat: "bojakki" ---No gram juz 4 dzien i musze powiedziec, ze strasznie zbugowana ta gra. Juz kilka razy sie zdarzylo, ze cos kupilem, kasa odjeta a przedmiotu w assets nie ma:/
czasami tez mysli lokalizacje, kaze zadokowac w stacji 15 km obok, a ten mi sie warpuje kij wie gdzie.
tez tak macie?>
--- Koniec cytatu ---
nie :P
assets si? od?wie?a co kilka minut... wi?c je?li kupi?es co? w innym systemie/stacji to mo?e od razu nie pokaza?...
co do warpowania to zale?y w co klikasz :P
mi tam generalnie warpuje dobrze
vulor:
--- Cytat: "bojakki" ---
--- Koniec cytatu ---
Stawiam na to, ?e to raczej Ty mylisz lokalizacje. :wink:
bojakki:
Chyba macie racje. Akurat wczesniej robilem tranzakcje na taki sam minus i pomyslilem to z ta, ktora sie tak na parwde nie wykonala:)
Ps. Juz koncze 3 serie misji od agentow i nie natrafilem na jakis opor, w sumie to podczas walki nawet se kontenery otwieram by nie wracac po nie pozniej. 80% czasu robia sie skille z learning wiec jakis specjalnych zdolnosci bojowych nie mam. beda pozniej jakies bardziej wymagajace misje?
Goomich:
--- Cytat: "bojakki" --- 80% czasu robia sie skille z learning wiec jakis specjalnych zdolnosci bojowych nie mam. beda pozniej jakies bardziej wymagajace misje?
--- Koniec cytatu ---
A ci agenci, to jaki level maj??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej