Eve Online > NoobGarten

Pomoc w pierwszych krokach

<< < (2/6) > >>

STALOWY_STOLEC:
w prawie wszystkich grach jakie gram mam taki nick w tej rowniez bede taki mial. Bywalo ze do gildi chcieli mnie brac z tego powodu ;D Przepraszam Panie ADMINIE  :D To jak nikt mi nie pomoze? takie cenne jest to 10min no coz :D Pamietajcie Stolcom sie nie odmawia :!:

Mehriel:
W?tpie zeby Cie kto? przygarnal ze wzgledu na twoj nick, wiekszosc ludzi jest anglojezyczna wiec nawet nie beda wiedzieli co to znaczy. A jesli mowa o polskich corpach to moze znajdzie sie jeden taki "wyjatkowy" :lol:  . Jak widze ludzi o takich nickach to az rece opadaja. Moze powinines wrocic do gry w Tibie ? To bedzie chyba na twoim poziome artystycznym  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Tadeus:
Nom w sumie pomyslalem ze moze i bym polatal.. ale zobaczylem nick.. i ehm.. uhm.. no coz.. powodzenia ;]

regis:

--- Cytat: "STALOWY_STOLEC" --- To jak nikt mi nie pomoze? takie cenne jest to 10min no coz :D Pamietajcie Stolcom sie nie odmawia :!:
--- Koniec cytatu ---

w 10 minut to sie nic nie dowiesz :P
a naprawde warto poczytac rozliczne topici tutaj na centrali a dopiero pozniej wku*** ludzi osobiscie. calkiem sporo ludzi gra tutaj rok i wiecej, i calkiem sporo swoich doswiadczen przelala na "papier" znajdujacy sie w dziale n00bgarden... a swoja droga, eve sie nie da nauczyc z opowiesci, trzeba troche doswiadczenia.

STALOWY_STOLEC:
No coz chcialem po dobroci widac wielu z was zle zinterpretowalo moje wypowiedzi. Prosze Mehriel i reszta zachowajcie dla siebie takie wypowiedzi jak np ,,moze powininiens wrocic do gry w Tibie''Takie polaczkowanie mozecie zachowac dla siebie dosc juz sie tego naogladalem w innych grach i wiem w czym problem ktory widac i rowniez was dotyczy. Przyda sie zatem troche pokory. Troche krwi juz przelalem w mmo i nie tylko i swoje rowniez osiagnalem(nie mowie tu o lvlah) wiec wydaje mi sie ze nalezy mi sie troche szacunku z waszej strony. Ja nie wkur*** udzi moze jednak Ty? Widac nie uzyskam zadnej pomocy a jedynie wyszukane teksty na moj temat tak wiec pozdrawiam wszystkich wku****nych i tych troche mniej uzytkownikow tego forum i zycze kolejnych miesiecy/lat udanego gnusnienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej