Eve Online > NoobGarten

Loyality Points

(1/3) > >>

WolfSimon:
WYDAJE mi si?, ?e gdzie? tu wyczyta?em, zdaje si? Dormio pisa?, ?e dobry agent lev 4 daje przeci?tnie 11k LP za misj? i ciekaw jestem jak u cholery co? takiego osi?gn??, bo mam agenta lev4 Q=13, standing to corpa 8, troch? w skillach socialnych (wszystko na lev2) i najwy?sza oferta jak? dosta?em to 3500LP za Angel extravaganza...
Dobrze wyczyta?em, czy tylko mi si? WYDAJE? A jak dobrze to jak to osi?gn?c?

roofi:

--- Cytat: "WolfSimon" ---WYDAJE mi si?, ?e gdzie? tu wyczyta?em, zdaje si? Dormio pisa?, ?e dobry agent lev 4 daje przeci?tnie 11k LP za misj? i ciekaw jestem jak u cholery co? takiego osi?gn??, bo mam agenta lev4 Q=13, standing to corpa 8, troch? w skillach socialnych (wszystko na lev2) i najwy?sza oferta jak? dosta?em to 3500LP za Angel extravaganza...
Dobrze wyczyta?em, czy tylko mi si? WYDAJE? A jak dobrze to jak to osi?gn?c?
--- Koniec cytatu ---

jak ja robi?em jeszcze misje, agent lvl 4 Q 18 (efektywne 28 ) RSS(ylandki), mój standing do RSS by? wi?kszy ni? 8,0, nie mia?em nic w socjal skilach, 6 albo 7 pkt charyzmy i za angel extravaganze dostawa?em 4200 LP

Ichneumon:
sa takie skille jak military connections itp one dodaja 5% LP od agentów danego typu i maja x1 wiec szybko sie je robi ale kosztuja okolo 100m

Kamoris:
Oprocz skilli dodatkowych jak wlasnie military connections warto poszukac agenta w low secu daje o wiele lepsze oferty lp niz jego odpowiednik w hi sec.

enderpl:
w zyciu wiecej niz 5k lp nie dostalem, a mam wszystkie sociale na 4 wyciagniete, lacznie z tymi tylko do danych agentow...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej